Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi pazi, majku mu kako se svi veliki muslimani ujedine i izadju na proteste tipa "ubi,zakolji" cim neko objavi naku karikaturu ili kaze zahebanciju o poslaniku, a zasto ne reauguju na to svi zajedno protiv ubijanja Palestinaca,protiv napada na Libiju...itd , nego izgleda da je vaznija karikatura osobe koja mrtva vec 1400godina od zivota djece koja umiru SAD
iz Zavidovica, i za razliku odnekih dzihadista,cetnika,ustasa i balija ovdje ja ostavljam svoje ime i prezime , i stojim iza svojih rijeci ; )
zasto ? sta je to sto me toliko "bruka" , hoces da kazes da ima smisla uletit u dansku ambasadu i zapaliti nj. zastave svuda na bliskom istoku,zato sto je neki danski urednik odlucio objavit karikaturu Muhameda,ali kada se ubijaju klinci onda je sve OK, onda se moze ratovati i protestovati i preko interneta
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
teško onom ciju vi religiju budete štitili i koga budete štitili....ima da proklinje majku svoju
uzalud su cionsti predviđali 3 svetski rat...zaboravili su na činjenicu da ni sami oni nisu neuništivi jer bi i na njihovu vuglu mogla pasti koja atomska jer se adrese "aktera" znaju pa su se malo odlučili smiriti...inače đavo ne miruje pa ni okidač na atomskoj bombi brata Putina pa neka se oni zajhebavaju koliko im volja
Hocemo Marie Le Pen za presjednicu !!! Zivjela Marie , dole Hollande !
Eric Abidal, Zinedin Zidan, Karim Benzema, Hatem Ben Arfa, Samir Nasri, Frank Riberi, sve su to muslimani koji igraju ili su igrali za Francusku reprezentaciju.
Vec davno Francuska stiti religije, ali neki pripadnici ne stite demokraciju niti znaju sta znaci demokracija. Talibani koji zive ovdje na primjer mrze zapad, jevreje i krscane... Oni ne stite demokraciju i republiku.
Jacuuz ima preko 5 miliona arapa u francuskoj znaci vise nego cijela Bosna ako ih francuska ne stiti zasto toliko ima arapa? Budi malo realan i izlazi malo iz tvoje vukojebine ! Oni bolje zive i imaju vise vjerske slobode nego vi u BiH !
Vive la France
.. .kao što je francuski general Filip Morijon štitio građane BiH
počeli ste ko srbi, na svaku tuđu tragediju odgovor A ŠTA SU ONI NAMA RADILI