Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi samo jedva čekaju da ubijaju muslimane..
Holander kad ce te ove bosanske pravoslvne dzihadiste malo podsjetit kak braco bije? i ovde se pravi i kalifat pravoslavni isti scenario samo statisti drugaciji.
Sto frajeri ne date zeleno svjetlo protiv Putina :D Prpa vas papci smrdljivi. Lahko vam je na goloruk narod jer naoruzanje automatskom puskom je danas kao da nemaju nista u odnosu na sve ostale.
promijeni nick u Pro-Glupan :)
:) Glup si ko ku*ac Sreca pa nemas sliku vjerovatno i licis na ku*rac!!! Pro-Glupan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidi se i sve je jasno ko visi po ovom klix/u,i sere.,zivjeli vi.nacionalisticki srbi i hrvati,sratori i prevaranti.,a mi Bosanci,Bosnjaci,Muslimi.,tu u Bosni da zivimo zauvjek svidzalo vama se to ili ne.,
jedna po jedna drzava ! stace se ukraj zvijerima na dvije noge !