Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da sada mnogima gori pod nogama,pocinje frka za pojedince,kad pocne Jadovan pricati...on sam nema sta izgubiti,a ostali mogu mnogo toga...ovo sam duuuugo cekala...
Ama niiiijeee tako bilo ljudi! ;-) Rek\'o Dicky Raši: \"De bolan Rašo otiđi, vidiš da ometaš Dejton!\" A Rašo rek\'o: \"A vid\' stvarno, pa ja se ižvinjajem, odo ja!\" Tako je bilo! ;-)
Dobro Haris kaže...u svakom dogovoru mora se dati nešto zauzvrat. Naravno da neće priznati jer takav dogovor predstavlja krivično djelo i po US zakonima.
na kraju ce Muhamed Sacirbey doci u Haag da bude svjedok Karadzicu..hehe ovo mi je sve postalo ko dinastija..A ni jedan ni drugi ne smiju u Sarajevo..tuzno ali istinito!!!
Ista su ovo govna Holbrooke i Karađić i Holandija cijeli ovaj rat su oni organizovali i režirali da njima u interesu nije bio rat ovdje ne bi ga ni bilo , oni su na ovim prostorima kao na bliskom istoku pravili novog Sadama Huseina i Osamu bin ladena . Dok je rat trajao zajedno su sjedili na palama i ista govna jeli.
pa sta ces drugo nego negirati.uostalom njega tuze a ne tebe.ko bi pomislio da bi ti takvo nesto uradio protiv balkanskih muslimana. holbrooke najedi se ti govana skupa sa svima onima koji su ovu zemlju prodali. nebi on dzaba govorio za dogovor a i ako laze ne zaboravite da u svakoj lazi ima malo i istine. namazani stranac.sjedili te kad je trebalo a mijesali se kad nije trebalo; nego sta cemo sa ovim nasim unutrasnjim lopovima ? s ovima sto kradu ljudima hljeb iz usta?
gori je ovaj glavonja od onoga u Hagu jer mu je on legalizovao genocidnu tvorevinu..........majmuni....
Priznaje da je uspio ispregovarat povlačenje Radovana koji se i povuko po dogovoru. Al da bi se neko povuko iz politike i stranke mora mu se za uzvratit nest dat. Zašto jenki nije reko šta je dao Radovanu. Nije mogo pregovarat o povlačenju a da mu nesšt ne ponudi za tkz. deal
Kurva uvijek prepoznaje drugu kurvu. Jedino sto se moze vjerovati cetnicima je kada prozovu svjetsku zajednicu da su mutili tokom rata u Bosni,moguce zapoceli rat i definitivno radili na tome da rat potraje i bude krvaviji.
MOZE ON DEMANTIRAT ALI SVE JE TO BILO SMISLJENA TAKTIKA !