Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ti je to idalje teska droga.
Tuzna istina!
Tuzna istina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Legalize it!!!
U vjerske objekte je treba odobriti ovo je biljka mira
Bake Marihuana nija ono sto nas narod misli i u sto nas decenijama ubjedjuju. Ovo ce potvrditi vlada Holandije, Spanije, US te niz drugih drzava koji su u potpunosti ili djelimicno ukinuli svoje sulude propise i ucinili marihuanu legalnom. Zasto bi uostalom ove drzave trovale svoje gradjane ako nisu u pravu kada tvrde da se marihuana ne treba smatrati opasnom? Kada bi BiH legalizovala marihuanu od drzave bi se napravila turisticka destinaciju broj 1 u Evropi.
ovo valja i nije haram
samo još kod primata zatucatih u bosni je alkohol normala a trava droga policija ganja duvace a kriminalci iz sda obraše pola gdp ija
Spada u opojna sredstva tako da ga i treba zabranit, kao i alkohol te duhan. Izuzev u ljekovite svrhe gdje su slučajevi rijetkost. Izgleda da ljude fascinira sve što nije normalno, to i dokazuje kakve smo mi budale. Ps. Marihuana je samo stepenica niže za neku jaču drogu. Znam da vam je teško to usvojiti ali je tako.
ja bih npr religiju zabranio; Religija je samo stepenica nizhe za razvoj drushtva.
Traviraju seeee
rizlu imas licnu kartu nemas... HOLANDIJA raj na zemlji
a kod nas i cigare zabranjuju.....dobro je meni profesorica historije Stana kazala, sinko mi kasnimo za evropom 400 godina
Smotajte baketu covi i dodi po 1 duplak da brze udzemo u EU. PA NECEMO ZAR CJELI ZIVOT ULAZITI.
tacno cu sabrat za karte i odo pravac amsterdam , ne vracah se u bosnu vise dok me ne deportuju nazad
Samo ti zmari tu marihuanu, taman da pobijes tih par mozdanih stanica sta ti je ostalo.
ja pusio onu sishu neki dan i doso kuci i zaspo odmah.
mozes kupiti ali ti oni ne mogu prodati ?
u amsterdamu na svakom drugom balkonu, terasi, krovu Mary Jane.... baš su čekali ovaj zakon da se ozvaniče
@tantrasex ja sam isto tako jednom satima hodala u krug... uvijek se vratim na isto mjesto i skontam "aha, ovdje sam već bila". nekako se izvukoh itz tog endless loopa ;)
ima magična svojstva, vidiš da te dobro prebaci 😂😂 i ja kad se napijem tako sanjam da sam inženjer u NASAi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)