Svaki dan abortira preko 600 žena
0
Holandski brod za abortuse krenuo ka Maroku
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni u nas zdr. bas najorganiziranije. Mislim d aje ova ideja jako dobra i neko bi trebao pozvati ovaj brod i kod nas. Ali i njih porvjeriti, bolje bi bilo da su nj ili amer. strucnjaci
pa cak i mjesanci valjaju za Dzihada ! i kopanjem rovova borcima se moze Sehadet zaradit :-)))
...mehaga, svaki komentar budalaština...100% si efikasan :)
ovo nije nista drugo nego cafirski pokusaj da smanje broj muslimana ! nema abortusa, nema kontracepcije, svi valjaju za Dzihada!
Ova kontrola muslimanskog nataliteta je pokolj nerođene djece na mirni način, zapadnjačkom rukom. Eugenika na djelu.
hapa haveru, a sta ako im ga je neko pristavio bez da je pito? mojne sad rec da toga nema, silovanja; ludaka tamo ko i svuda. a sta sa zenama koje su zeljele seks a ne djecu? koje njima objasnjavo sta je spirala, sta je guma? ili nisu udate a spavale s nekim; to automatski znaci kraj njihovog zivota, ako ne smrt, onda definitivni izgon iz zajednice. zar nemaju i one prava na drugu sansu u zivotu? vjerovatno je tuga toj zeni izgubit fetus, ali sta mislis kome je korist, ako to djete kad se rodi nema nikakve buducnosti, ako je majka izolovana iz drustva?
@FNM Trebale su paziti šta guraju u spolovilo, pa ne bi neželjeno zatrudnile.
a hebajga, cvrsto vjerujem u emancipaciju, da ce stici i u arapski svijet, ne tako davno abortus je bio zabranjen u gomili evropskih drzava, a danas jedino jos ostali ovi katolicki talibani u Irskoj, Poljskoj i Spaniji jer su talibani i glume vece katolike od pape. nadam se se da ce ovaj brod spasiti zivote mnogih cura i zena u maroku koje su nezeljeno zatrudnile.