Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvatit ce crnce i latino-amerikance 😉
Nece uspjeti da sprijece jer su medicinskom osoblju zabranili da nose maske na radnom mjestu. U bolnice ljudi ulaze i izlaze kao da je pijaca. Trampu taman dobro doslo da se otalja starih i hronicn bolesnih.
Jebanija!...kao sto bi jedan moj, poznih godina, drug rekao...
Kod Amera će tek sranje biti. Jer oni su gluplji narod od nas balkanaca.
Balkanci nisu glupi nego su divljaci nepismeni. A glup i nepismen je velika razlika
Da bi Trump po drugi put postao presjednik, on ce zrtvovati svoje ljude. Kavo ce povjerovanje njegovi glasaci imato zaTrumpa, vidjet cemo tek nakon izbora.Svi znamo da je zdrastvena situacija veoma teska i da je on licno srusio Barakov zakon o osiguranju.Otvori li radna mjesta u kratkom roku, sirenje zaraze je zagarantovano.
Gledao sam intervju guvernera New York na CNN. Naježio sam se od užasa. Skoro polovina otkrivenih slučajeva zaraze u SAD je u NY. Potrebno im je hitno 30.000 ventilatora i respiratora. Hotele pretvaraju u bolnice.
Sprecice. Mrtve crnce i latinose i siromasne nece brojati.
u saudiji rasulo
Kad je ovakav haos u uređenim državama, šta će tek kod nas biti, ne smijem ni zamislit. Ostanite kući ljudi