Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preklan ?????????\'
Nadam se da će ga milicija uhapsiti i danima brutalno silovati, sve ostalo osim silovanja ovog derišća bi bilo bezazleno
Nasi su doskori bacali scenad u rijeku i klali ih , a sad ce sa kalasem poceti hodati ... Vogosca
taj mali ce zivjeti do neke 14 godine kada ce ga neki drugi mali (vjerovatno neki sa 10 godina) preklat/zaklat na neki jos gori nacin. vrlo glup malac ali nazalost i ne dovoljno star da to shvati. nafurali ga
@dajk Promijeni dilera ;)
ja navijam za malog!!! mališa je ko prirodni regulator mex crnčuga na sjevernoameričkom kontinentu.ja mislim da i većina bijelaca sad-a navija za ovog mališu.SVE ZLO OVOG SVIJETA DOLAZI OD CRNČUGA (SEMITSKIH.ARAPI+ŽIDOVI=TERORIZAM,BOMBE OPIJUM,AFRIČKIH NEGROIDA-TAKOĐER TERORIZAM,RAZNE NASTRANOSTI I BOLEŠTINE RADI PARENJA SA MAJMUNIMA+PARAZITIRANJE NA RAČUN BIJELOG ČOVJEKA,JUŽNO AMERIČKE CRNČUGE-DROGA,PLJAČKE,PARAZITIRANJE+LIJENOST+EXTREMNA NASILNOST.
Dino mamu i seju sam ti svino ..
Treba kontaktirati ovog jednog da rokne DODIKA...
daj ba i ja bi radio za njih,,,
Daj Boze 100 ovakvih u svakom Usa gradu,, hihihi i jedan u Tuzli
http://theync.com/ Ovdje imate tonu klipova ovih mexickih konjina... gori su tri put od chat nicka
nije ovo gore nego kod nas. nasi ljudi su malo priglupi i nemaju obrazovanja. ovaj mali radi za pare, ne iz nekih neracionalnih i nepromisljenih razloga kao nasi ekstremisti koju u stvari veze nemajuza sto rade to sto rade. kad neko radi za pare, onda znaci da ima racio iza toga, sto opet znaci da se parama i ekonomijom moze uticati na situaciju.
zamislite da je jos mexico na balkanu... bilo bi nam veselije :)
mali previse igrao counter strike-a a ovi daju previse motiva nasoj bavalurdiji da pokusavaju isto
Kako ga placaju? U igricama za Play Station 3?