Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nisu dvije države već dvije civlizacije, dva carstva dok su europljani čačkali guzu ovi su jeli iz tanjira i redovno se kupali i svilom oblačili.
Ima ih mnogo.Nema toliko svilenih buba jarane moj.
A vidi sad!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
S kim god se Ameri posvađaju Kinezi uskoče.
kurodokoljenko Kako uopste porediti danasnji ludi svijet sa 1000x jednostanijim svijetom od prije. Medjutim Iranci imaju konekciju s tim svijetom bez obzira na sve: kultura, poezija, muzika, istorija. Svako dijete u Iranu zna svoje pjesnike napamet..iranci najljubomornije cuvaju te vrijednosti, valjda su zbog toga i neshvaceni i na udaru.. ali stoji da se sve mijenja:))
@gooUser1635596586 Bošnje nemaju šta da se zapitkuju niti da staju na bilo čiju stranu do svoju. BiH je trenutno bolja situacija sa Zapadnom sferom uticaja što se uostalom pokazalo danas kada je Vučko složio Dodiku naredbu da mora raditi kako mu Kirba veli. Sve ostalo pada u vodu a pogotovo "secesija" vlaha mitomana. Sada možete razvući još veću zastavu pa je usput i pojedite. Ha ja! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta kazu ameri? idu sankcije kini i iranu? ne jebu nas ni dva posto.
hladno zaobišli Amerikance.. pošteno... šta ću im ja kad su mutavi...
I usput Kinezi imaju vrhunske stručnjake za nuklearnu fiziku
ovako vucic sa kapitalom sumnjivog porekla kupuje bosne a vas loze da cete kupite neku hidoelektranu hahahahahah
Zapad nije uništio Iran, ali kineski krediti... što ne pogledaju Crnu Goru
Divi što se vlah lozi. Neće vas kinezi spasiti. Rs je pod kontrolom BIH.
pa vi ne kontroliste semafore u sarajevu a ne rs hahahahahahahahha
Sad ce Dodik otvorit ambasadu iranana u BL
Iran ce biti nova Kina. Neka im je sretno u tvrdom komunizmu.
Amerika,Rusija,Kina,Izrael i Iran igraju za istog Džavola...Nikad još nisu zaratili a sve oko njih gori
I Alija je birvaktile planiro vako
Eeuropska unija misli da su oni vrh. Pretvorili se u uniju birokrata i tehnokrata što preljevaju iz šuplje u praznu. Zato vrijeme za njih treći svijet preuzima polako sve.
Ma drago moje dete nacitano . Jos ce vama birokrate zavuc samo malo sacekaj .
Čestitam. Da vam bude sretno i na korist narodima obe države
ne zna se ko vise od njih bode se u venu.jedni u zlatnom trouglu drugi u zlatnom polumjesecu e sad zamislite kad se 2 horsaša sastanu a pritom imaju puno para.kina bar ofira neku politiku nemjesanja tj samo kamatarenje ovi drugi puknu se i kazu usa krade kisne oblake (i jos ih izvoze u uae)
Kina danas objavila (bloomberg) da ima najveći suficit u istoriji skoro 800 milijardi dolara a amerika dug od 26.000 milijardi dolara.
svaka ova maska sto nosimo a i druge stvari ...made in China pa ti razmisli koji su posao napravili sa Covid-19 .cisti buisseness
400 milijardi dolara za naftu a nas nasli handrit sa spikom ukidanje fosilnih goriva, zelena energija, zatvaraj rudnike nista od bloka 7. Treba ovu evropsku bagru odhebbat u skokovima