Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ova sa naslovne slike dokazuje identitet? Pitam bez zajebancije!
Vjerovatno,po znoju?!
A kako znamo da su ono žene? Hm hm
Trump-a za predsednika! Trump je u pravu, inace da nije u pravu muslimani bi vecu frku digli oko ovih zivotinja koji ubijaju hiljade i hiljade u njihovo ime i ime Islama te zene smatraju manje bitnim bicima..., nego sto su digli frku oko izjave cirkusanta u predizbornoj kampanji. Koji ce Q neko iz ovakvog drustva u civilizaciji vijekovima ispred?! Sve sto ih bude zbunjivalo u savremenom svijetu bice povod za klanje i bombanje... Lakse glasati za Abu-Bakira nego nauciti nesto drugacije.
Sarajevo ide u ovom pravcu sve više, pogotovo kako neće bit ništa od ovih 100 000
Sve su mi iste
I nogom u guzicu je korak naprijed...
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaze Bosanac kako ih identifikuju, pa znas li ti Bosanac(Katoliče i Pravoslavče) da je tamo zakon. Znaci tamo uradi nesto, ubij nekog, ide ti smrtna kazna, siluj nekog ode ti organ, opljackaj ocapare ti ruku. Oko za oko, zub za zub, nije ko kod nas ubijes covjeka odvedu te u "hotel" na 5 godina, imas vise obroka nego pola familija u Bosni. Kaze kako je poznaju, pa ona nema sta da mjenja identitet, nema potrebe, ai da nesto sakrije, ako skontaju tesko se njoj, bil' ti riskirao?
Ne lupaj
Majmune onda slobodno se preseli u SA, a tudume tocno znamo da mastas o zivotu u nekoj od zemalja EU i njihovim slobodama i privilegijama.
to treba guziti
Саудијска Арабија се налази на листи испред Ирана за права жена? Ко је радио ту листу? И испред Марока? Или је кликс погрешно копирао чланак или су идиоти састављали ту листу.
Ovakav stil oblacenja treba uvesti u trokutistan ponovo.
gdje li su pravedni ameri da im uvedu demokratiju? nije mi jasno nikako...
Gadna drzava
Samo naprijed zene, izvucite te vase papke od muskinja iz tog vijeka u kom su zaglavili.
zene................cestitam.........krupnim koracima naprijed...............
Ovakvim tempom za neki sto godina ce mozda promeniti boju ovih plahti iz crne u crvenu. I nabaciti maskaru na oci.
@.iggy.is.back. svaki korak naprijed je napredak...............