Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fundamentalisti unistavaju sve ono sto se nepoklapa sa njihovim misljenjem . poslje pada sadama u iraku su unisteni skoro svi muzei dok smo mi na tv gledali kako ruse sadamove spomenike funadmentalisti su provaljivali u muzeje lupali i palili krali eksponate arheolozi govore o najmanje 100 hiljada eksponata . 5 hiljada godina ljudske istorje u nepovrat je unisteno . muzej u bagdadu je imao najvecu skupinu najstarijih eksponata na svjeu . muzej u kairu je na drugom mjestu sto se toga tice .
treba bacit' pogled na pik, mozda neko prodaje kakav sarkofag
pokrali i prodali u privatne kolekcije
prvo pucaju topovi pa onda dodju popovi a poslije njih lopovi :)))))))
samo iskustvo govori da kod nas prvo dođu popovi, pa onda topovi pa onda lopovi....popovi/hodđe/fratri vuku topove
@nazor sam urban Potpuna istina.
BORBA ZA ANTIKVITETE
Da im nije čuvar u ovom muzeju bio Srbin :)
...džihadlije kontaju da je svijet od njih nast'o...marva...
Prava marva moj Commi :) .
zasto samo dzihadlije????? znas li sta su njemci prvo uradili kad su dosli u beograd.... zapalili narodnu bibiloteku....tako to radi civilizovana evropa :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)