Napušta State Department
0
Hillary Clinton želi na čelo Svjetske banke
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirota Hilary, stvarno mi je žao što jadnica po stare dane mora tražiti novi posao! Tko joj je kriv kad nije rođena i ne živi u BiH? Mi smo sve naše invalide, stradalnike iz rata, socijalno ugrožene i penzionere lijepo zbrinuli, i još nam ostaju samo političari pa da kažemo, glasno i jasno, Hvala Ameriko! Stvorili ste nam \"raj na zemlji\"... I sada vidite svi, kako je život nepravedan! Od te silne ljubavi za druge, naša gospođa Clinton ostade kao čardak ni na nebu ni na zemlji! Da je makar obeštećena za duševne boli što joj prouzroči ona \"fuksa\" Lewinsky, ili bar, da joj daju Nobelovu nagradu za mir, koju je više nego zaslužila!? Toliko se jadna bori za miroljubivo rješavanje konflikata, pomaže palestinskom i libijskom narodu, a tko to cijeni? Nije ona kriva što se udala za klošara i beskućnika, pa i danas mora tražiti neke mizerne poslove... Ne mogu više, jer sam emotivan i suze mi same krenu na oči... Staru \"kuju\" tamo gdje joj je zasluženo mjesto, pravo u ŠINTERAJ!
Gu*i li ovo ko? Evo ja ću...
\"Šefa Svjetske banke tradicionalno daju Evropljani, a MMF-a Amerikanci\" - Obrnuto....
Uh yebache nam mamu ovi ameri i ova evil bitch... Uzivaj narode sa nadom da su Maje bile u pravu
Sigurno ce i dobit .... cune se naglodala dabogda
nije daleko od bijele kuće.
neka vala, za par godina ce naci da je kar\'o karim abdul jabbar
HAAAAAAAAAAAAAAAARP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sluša ona svoga zeta čivuta sa kapicom i kikicama.
smrt cionistima
1 WORLD ORDER!!! Oni zele da postanemo robovi banaka i da predamo svoj zivot za malo sigurnosti... Ziva katastrofa, ANTI GLOBALIST!!! WWW.TRUTHREALITY.COM
masonska politika ....
Vala je i zaslužila?!