Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....željela da se izoluje "sa dobrom knjigom i da nikad više ne izađe iz kuće". Molim te ispostuj i ovo uradi. Nestani !
i pored svih zločina i krivičnih djela, neće biti krivično gonjena... kako?
luda bila luda ostala
gora si ti od ove budale Trumpa
https://vimeo.com/123346431
"It is not the strongest of the species that survives,nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change."
. NAJNOVIJA VEST KOJA JE ZAPALILA INTERNET : RAZVODE SE KLINTONOVI: Bil besan na Hilari, krivi je za poraz na izborima! http://bit.ly/2eHv8EA . . IVAN PERNAR IZ ZIVOG ZIDA U BEOGRADU : POSETIO SKUPSTINU SRBIJE : OVO JE ZA MENE IZUZETNO EMOTIVAN DOGADJAJ http://bit.ly/2gkJA6H .
ahihihihi, da nece negdje u planine da cuva koze
preporučujem "vašingtonski seksualni manijak bil klinton", od vojvode voje 🙂
Rokni se, čeka te gore pukovnik Gadafi, masti kitu otkad je doš'o
Vjerujem da je ovo bila suptilna republikanska klopka u koju je pala naglavačke. Osim što je boli poraz, jopš više treba da je boli poraz demokratske stranke koja je istrajala na starim kadrovima, politikama i dobitnim lažima ko SDA. A obješnjenje poraza je krjanje jednostavno: Il će Demokrati propast ili SAD. RUsi su se odlučili pred takvim izborom da propadne komunistička partija, a amerikanci da propadnu demokrate. Samo se Bošnjaci uvijek odlučuju da PROPADNU oni a ne SDA :(
A KRAJNJE joj je vrijeme da popljuvana i popišana završi na smetljištu istorije.
de bona popi kahvu, smiri se... :))
Karakondzula, joj nije ravna.
Ispuni si želju!!
Ih jos malo pa te nece ni u novinama biti da cjelom svjetu malo svane
na kraju ce ispasti da je trump daleko bolja opcija od hillary...
da se razumijemo, ne podrzavam ni jednog ni drugu. moj licni izbor bi bio bernie sanders