Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi je matere joj se na***...
Klikse, ima da vas DDoS - uju direktno iz američke ambasade zbog ove slike.
gospodja hilari se pohvalila u intervju kako je 1997 trcala preko tuzlanskog aerodroma dok su je sa okolnih polozaja gadjali srpski snajperisti :)))))) ...zamisli te snajperiste kad je gospodja u stiklicama brza od metka.....srbi stvarno ste se osramotili .......hihihihihihihihihihiiiii
Slika govori u prilog cinjenici da joj je sam Sotona rodjeni otac...
Zene su te koje odgajaju djecu tj buduce generacije ove zemlje i svjeta....zatucana zena moze nauciti svoje djete sta???
da koristi pidjamu?
prestraših se kad vidjeh ovu američku spodobu na slici. tačno dobijem nagon za povraćanjem
Koliko i sam vidim, a i koliko sam procitao, mnogo je vise zena i djevojaka za skolskim klupama danas. Sve je to ok, ali ne vidim kako je to "jednakost". Oh well.
pusi ga hilari samo gluposti pricas!!! ne nasjedajte!!!
ne nasjedajte, he he he he legenda si džeko.
Kako misliš da ne nasjedaju? Mislim, kuda najviše da ne nasjedaju?
sve sto je rekla je konstatiranje istine ali...realnost je drugacija.
duso draga, mene ne mozes uvuci u kretenska naklapanja. zao mi je:) ali ne bi bilo lose da pozajmis neku, bilo kakvu knjigu . nece te ujesti vjeruj:) mozda za pocetak onu sa receptima jer ta je prilicno neutralna.
@TvrdoglaviBosancina Šta ti znači ovo "vidijo", koji je to jezik? Ima li tačke kod tebe u pravopisu, razmaka poslije zareza? Piši na bosanskom da te razumijemo, ovo je Bosna i Hercegovina!