Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha...čuj nije makla...buahah a šta ste drugo od nje očekivali..amerika će ovu katastrofu samo iskoristiti da preuzme kontrolu nad haitijem, kao što ima kontrolu i nad puerto ricom
Ma Hilarija smrdi otkad znam za nju.... Sta se sve nece uradit za malo samopromocije.
kralju, šahu idolu, autore teksta, pa gdje ćeš napisat \"nije makla s aerodroma\" majko moja kakva ignorancija nadrealisti pravi, cuj nije makla
pa sta je trebalo? da otkopava lesve, ne kontam
@frojd bravo! upravo sam to i ja htjela da napišem, šta li je ovaj put izmislila, da je slijetala haman pod uglom od 90 stepeni ko u crtanom kad nestane goriva metar iznad tla, pa avion stane...šejm on ju hilari!
Da li je bilo pucnjave na aerodromu? Mislim da li je doticna lazljivica morala da se saginje i pod kisom metaka da pretrcava od avina do zgrade aerodroma?