Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve za karijeru...prestanite kukati da nemate vremena za djecu, sta im fali ako ih ne vidjate, sta im fali ako im nedostaje roditeljska paznja i prisustvo. Nista, odrast ce u nesigurne, emocionalno neosjetljive osobe, ljute na cijeli svijet. Iste te roditelje koji su dali sve od sebe da im dijte ima placene sve van nastavne i nastavne aktivnosti posjecivace 2 puta godisnje. I zasto su djeca postala nemilosrdna prema roditeljima, pa tako su i trazili. Djeca su super sta im roditelji rade, htjeli to pojedini roditelji ili ne, bili svjesni toga ili ne. Izgovor roditelja je da djeci, tj sebi omoguce bolji standard, a pola toga uopce im nije potrebno. Ljubav i vrijeme provedeno sa djecom e najveca investicija u djetetovu zdravu buducnost.
U životu uvijek ima gore od goreg. Primjer: Žene u Saudiji su u mnogobrojnim privatnim zatvorima, nemaju pravo glasa na izborima, nije im dozvoljeno da voze automobile. A što se tiče onih Amerikanki koje žele imati sve \"što im treba\", neka odu u Saudiju.
ma to ona govori svojim kučnim pomočnicama,,
Za tvoju informaciju, Hilari je hadzinica, Bill je taj koji se dobro ozenio!
Tako je, žene treba zaposliti. Pregača, kutlača u ruke, i kuhajte. Oklagija u šake i razvijajte pite. Dosta je više ogovaranja i nerada i ispijanja kahvi. Domaćice manje zbori da ti ručak ne zagori...
ja što se ona uzdigla,,puna ko brod i pametuje ona ženama ,,a vala i cuga kao muško,,
Recimo kao ti.... dobro se udala pa sada jedes go.vna
I SRBI SU KO ŽENE...... LJEPE SE NA OVAJ KLIX KO NA G......--