Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to carice, svaka cast! i ocekivala sam takvo zalaganje od tebe! ti si uzor svakoj zeni! way to go! :)
Djaba se trudis doktore, neces ti njima moci objasniti. problem i dole kao i kod nas lezi u islamskom fanatizmu. kod nas istina u mnogo manjoj mjeri. svako hoce da bude siguran i da ne mora da se boji da ce neki indoktrinirani islamski fundamenatalist odluciti da se raznese eksplozivom u recimo nekom skolskom autobusu. zato ovi drugi zele drzave za sebe a sto dalje od takvih. i imaju potpuno pravo na to.
Ma dajte ljudi ,ovdje se radi o istom narodu ,razlicite religije ,kao u Bosni , uvucene u ratne sukobe od kojih profitiraju upravo ovi kojima i Hillary pripada ,ovo je samo manevarsko odvracanje paznje od velikih planova,globalnih razmjera, koju vode Amerika ,Engleska i Izrael ,.Pa sta i da se formira Palestinska drzava ,kako ce funkcionisati bez dolara ,kako ? Dace oni njima drzavu ,a sta onda .a ?
Posteno brate, tako ce i u BEEEEEEE i HAHAHAHA da se stvore dvije drzave. Republika Srpske i .........ma nije ni vazno kako ce te je zvati!
Gospođa govori o \"Osnivanju palestinske države\" Možda bi oni svi trebali prelistat knjigu historije pa da vide kad je nastala palestinska država a kad Izrael. Mrsh kurvo!