Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi gurajte ”demokratiju“ tamo gdje je nafta, a razne viruse i bolesti gurajte tamo gdje je sirotinja. MA VRATIĆE VAM SE SVE.
cuj republikanka :D:D joj klix pa ni avaz vam nije ravan :)
nije mi jasno, gospodja vazi za pametnu sobu, ali da podrzava izrael u unistavanju jednog naroda e to mi nije jasno. neka je sram i stid.
Spoljna politika SAD-a je podređena zahtijevima i prohtijevima Jevreja i njihovog kapitala i naročito njihovog učešća u proizvodnji hrane. Ako se malo pogledaju firme hrane i hemije, te farmacija onda smo u totalnom zarobljeništvu. Uglavnom su Jevreji vlasnici ili večinski dioničari tih firmi. Naravno o bankarstvu se čak u zadnjih nekoliko godina nesmije ni govoriti!
HILLARY CUROTN da prostis
Kakvo je vrijeme u petak ?
Podržimo našu privredu. Kupujmo domaće!!!
Nisi ni ti srksteni nogu sjedila, hojlo!
Sad mu se dodvoravanje razbija o glavu. One koje je stvorio sad su mutirali. zao mi je samo sto strada neduzan narod.
Jesu ovi amerikanci stoka. Sada je ona kao fina i pametna, a neki dan je govorila kako treba Izrael odbraniti od terorista.
Pocela vec predsjednicka kampanja...
yebo ti predsjednika kojeg vole u sirokom brijegu
otkad je hillary clinton republikanka ? od jucer ili kako
Ma Obama je pravi pripravnik, prima 5 glava preko biroa