Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trumpa napao i simbol Amerike. MUSTO TO SEE https://www.youtube.com/watch?v=jHHQ9WdFekc
Buš stariji, Klinton, Buš mlađi, Obama, Klintonova žena ili Tramp. nađite uljeza u velikoj demokratskoj državi.
tako je...tramp je opasan za sorosevce i njihove kriminalne radnje......na kraju krajeva tramp prica ono sto misli 70% amerikanaca.....a opasno je u americi da narod ima svoje misljenje......americki bogatasi se jako boje misljenja naroda jer bi tamo mogla da izbije najveca i najkrvavija revolucija......
Tramp je bio protiv vojnih intervencija Amerike. Ona je bila za svaku. Toliko o Trampovom fašizmu i "liberalnoj demokratiji" njegovih protivnika. U Iraku su imali i neku moralnu podlogu, Sadam je bio diktator koji je između ostalog izvršio genocid nad Kurdima. U Libiji (gdje je Hilari igrala veliku ulogu) mučki su ubili Gadafija i odveli zemlju u haos. U Ukrajini su svrgnuli izabranog predsjednika (koji je bio korumpirani prasac, ali izabran) i postavili bolesnike koji su ih odveli u rat i ekonomski kolaps. Tu se čak i našao Bajdenov sin kao direktor ukrajinske energetske kompanije.
Da je Sadam izvršio genocid nad Kurdima, Kurda tamo više ne bi bilo, ili bi ih ostala tek šačica. Nađi u biblioteci leksikone, i u jednoj od tih knjižurina koja sadrži pojmove pod slovom 'b' pronađi pojam genocid i pročitaj šta je to da ne lupaš više.
Ova nije mogla da zadovolji sopstvenog muza, bas se pitam kako ce citavu Ameriku!?
prljava predizborna igra preko drugih ledja
Hillary je lice Amerike koja odumire. A da li je Trump lice nove Amerike koja dolazi sa obaveznim tupeom, to jedino mogu pokazati naredni izbori.
Tako je,baba, u Guantanamo sa njim !