Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste sami prijatnja sebi, ali nazalost vas vam naord slijjepo vjeruje sta god im kazete... kao sto vec svi znaju vi ste sami napali ameriku da bi optuzili neke teroriste koji uposte ne postoje, kako ce neki bin laden ili ko zna drugi iz pecine pobjediti americku tehnologiju i ostalo, smjesni ste ameri... Uglavnom sada ste upostavili baze po muslimanskim zemljama i sve je gore i gore, i tako ce stanje i ostati jer vam to ide u prilog... radi izvlacenja njihovog bogatsva i jos milion nekih drugih ciljeva..
9/11 WAS AN iNSiDE JOB! ljudi, ne vjerujte americi i njihovoj propagandi, ni njihovim medijima! think outside the box! theres no al qaida, there\'s no bin laden !!! there are just american terrorists killing milions of innocent people in middle east! OPEN YOUR EYES !!!
pazite šta pišete cia sve i svakoga prati da vam ne bi sfor došao na vrata
@ tambura 10.09.2011. u 10:16 SVETI SAVO servski.....evo Bujrum na BOSANSKE KIITE IPO...!!! Znaju servijanske kurRHave sta je SLATKO I GLATKO...!!! Gutaju one...!!!
LOVE LOVE LOVE USA...!!! USA4EVER...!!! BIH4EVER...!!!
ova amerika je jedan veliki cirkus... na celu sa ovom hilary ku.ravom i onim jadnim obamom koji ne zna gdje udara...
MASONI, NE VJERUJTE IM !!!
sta je fazon ?
Pa vi amerikanci ste stvarno bolestan narod.
Generalni sekretark SNSD Gojkp Vasic pozvao je sve smrde da budu \"uši i oči\" opreznosti pred obilježavanje godišnjice izgradnje crkve u Potocarima, a izgradjene na zemljistu bosnjackih zrtava genocida. Istaklao je da Al-Qaida stoji iza ozbiljne, ali nepotvrđene prijetnje koja se odnosi na Sokolac ili Han Pjesak, a nije iskljucena ni Foca.
Što mi čekamo, na trgu okupljeni? To barbari treba danas da stignu. ... Zašto se ulice i trgovi iznenada prazne I zašto se vraćaju svi kućama, u misli zadubljeni? Zato što je noć, a barbari nisu došli. Došli su samo neki ljudi s granica I vele da barbara više nema. I sad, što će sad biti od nas, bez barbara? Oni su bili kakvo-takvo rješenje.
ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ZERO An Investigation Into 9/11 http://www.youtube.com/w atch?v=8XRMrMdn0NQ ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA ISTINA
Hej Hilary i ostala raja suck it,suck it good!
Cuj supljaka, pa kad pogledas koliko su pobili naroda u zadnjih 10 godina nema vecih terorista od njih i to bez ikakve konkurencije
dernite vi sebi jos koju zgradu pa onda sirite paniku medju stanovnistvom i saljite neduzne da ostavljaju kosti po azijskim pustinjama, da hocete propast na cisto mamu vam genocidnu
yebo ti Safet Susic - Pape, selektor BiH mamu glupu koja te nije abortirala