Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih srba i u Španiji ima!
Traktori i Srbi. Generacijski spoj.😂😂
Taj traktor hrani tebe indijanac jedan.
nidje veze da traktori i radne masine moraju imad DPF..... traktor nije X5 za izdrkavanje koji potrosi boga oca nego radna masina za proizvodnju koja donosi esencijalne plodove.....
Samo Njemacka je korumpiranoj vlasti u Kijevu dala 40 milijardi eura a za proizvodnju najvaznijeg tj hrane / nema /
Сад би балијандери и ове назвали трактористима, а 3 зуба у вилици немају, алахају и бошњијакају док преживају траву и снивају влажне снове доминације над хришћанима и папистима у Европи. Шта идиотима да радиш.
K nozi, pseto!
krmak - lagano ga poflautaj - zasviraj nam nesto lijepo iz dubine duše
Ova EU ce se srusiti ko kula od karata. Zamisli logike, dajes migrantima socijalu koji nista ne rade a ukidas subvencije onima koji prozivode hranu. Logicno.
Pošaljite našeg traktoristu Nikšića u znak solidarnosti sa protestantima.
Ovo sto negoduju misle da hrana raste u trznom centru.