Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da oce ona nasa Trojica dje opalit...bas me interesuje ko bi ih docekao na aerodromu...hahahahahahahahah
stace im predsjednik????? Jesu zemlja i po i sa njim bili a kamoli sada.......jad bijed cemer jad kourpcija.. Gore nego za vrijeme komunizma. Jedindarazlike sada je mahanje krizevima i parocima.....ko fol religiozni, umjesto komunistickim petokrakama
Kad bi se to kod nas desilo bi nam trebalo barem dvije godine da opet isti dođu na vlast.
mrzim srbe!
Kako da pobije sve ljude na stadionu majke ti??? Kada bi se kod nas u nekom slucaju desilo ovako nesto mislim da bi doslo vise raje na docek....da se uvjeri da li su ovi nasi predsjednici zaista mrtvi!!!
e,kud ovaj avion ne pade na marakanu kad je gradski derbi,jedno 60-70- hiljada gmizavaca da poroka.
izuzetno tezak period za poljake. treba to podnijeti.upucujem im saucesce u ovim teskim danima.
\'nakon čega je ustao i prekrstio se\' izgleda da mu ovaj blizanac nije ateista. koji zivotni promasaj.