Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki put kad pomislim da smo najgori, vidim da grijesim. Sranja se desavaju svugdje. U Austriji po 12 h cekaju na ulaz ...Nije da mi je drago ali eto samo kazem🙂
@Jojoba Svugdje je belaj i nestasica zastitne opreme.... Odjednom cijelom svijetu treba odjednom sve isto, a proizvodjaci nemaju kapaciteta, onda nastaje nestasica i fuseraj u proizvodnji...
KURE MI JE DUG SAMO 40 CWNTIMETARA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Šveckoj problemi. Zdra'o!
Fikret im isporučio.... ima veze u KIni
Sve je to dio globalne agende.
Koji su levati Sveđani - kupili neispravne testove i to od Kineza.
Ako je taj broj 80 i nesto hiljada zvanicni, o kakvom oni imunitetu krda pricaju? Zar nije imunitet krda ako 70+% populacije bude prebolovalo virus?
@atobito1 Nije
Ovo samo u Bosni ima!!!
I dalje Švedska treba da nam bude uzor? Mene ne zanima broj testiranih, oboljelih, oporavljenih....nego učinkovitost jednog sistema pokazuje broj mrtvih, a Švedska u tome prednjači sa svojih 6000 na 10 miliona.
Imas i Belgiju 10.000 mrtvih na 11 miliona
@Kamen1Spavac Belgija puna penzionera izgleda.
Silver hallon?!🤣
A u svim ostalim državama su kineski testovi ispravni... :-)
Bake šalje Sebiju i jedan tim doktora gore da to dovedu u red
Nije to samo u Svedkoj slucaj..
Da je ovo kod nas spalili bi ljudi pola drzave. Kakvi smo mi papci. Bakir je kriv i za ovo debilima
Za mnogo gore stvari mi nebismo spalili nista. Mi mozemo mnogo da trpimo.
Ahahahahaha. Da nije bilo panike od početka, da nije bilo testiranja, ne bi bilo ni lažne bolesti ni ogromne ekonomske katastrofe. Na ranije gripe nije bilo testiranja pa nismo ni znali da je nekima zagorčala život i izazvala upalu pluća. Živjelo se normalno i nije se moglo desiti da budaletine okrenu svijet naopačke zbog smiješnog virusćića. Za neke vrlo rijetke nije smiješan, ali zapriječiti bolnice drugim ozbiljnim bolesnicima je teški kriminal i zločin.
Bakirreeee SDA za sve je kriva
Nikada ne bih dozvolio da me testiraju tim glupim kontaminiranim i nepouzdanim testovima.
Sta je tek kod nas ako je u Svedskoj ovako 😂😂😂
Sve je laz osim smrti.