Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su oni šta su punili ulice, slikali se u prvim redovima radi Charlie Hebdo-a...suosjećaju li sa ovim ljudima? Sram nas može biti...
Charlie je FF..
Sad ce komentar kako je sve ovo djelo CIA ili Izraela, sad ce simpatizeri da ovo malo razvodne komentarima, dok se prikriveno smjeskaju kako im je drago jer islam napreduje. Neka je stid svakog muslimana na ovom svijetu koji ne osudjuje ovo sranje ... kakav im je ovo Bog u kojeg ove zivotinje vjeruju?
Sve je ovo otišlo u 3 lijepe...