Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo članka za one koji su pisali da je Kid's festival smeće i kič propaganda. "Održavanje jednodnevne manifestacije označilo je uspješan nastavak internacionalnog proširenja festivalske platforme Kid’s Festivala koji je prije trinaest godina pokrenut u glavnom gradu Bosni i Hercegovini, a ove godine će se održati od 3. do 6. juna."
Pa po logici naseg naroda djeci ne treba Kids festival jer tu nema nacionalnih torova. Nasa djeca imaju crkve i dzamije a cim progledaju treba ih tjerati da gledaju dnevnik i politicke emisije I da mrze sve sto je drugacije. Jednom dana kada postanu punoljetni i shvate da nemaju posla u Kokuzlandu onda ce ici vani da rade kao jeftina radna snaga rame iz rame sa svojim zemljacima koje su do jucer mrzili.