Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas političari sami sebi povećaju plate od 5 hiljada na 6 hiljada a narod ni mukajet. u normalnoj drzavi narod bi izašao na ulicu i povješao uhljebe. tako demokratija funkcionise.
@God_of_warIII, vala si u pravu po nama se i piškit može samo nek je toplo.
I kod nas isto ovako.
Pokušaji totalirizma i rasno-vjerske netrpeljivosti u zemljama EU ne prolaze. Toga još samo na Balkanu ima.
400 sati prekovremenog?? Sto ti je kapitalizam. To mu dodje oko 32 sata mjesecno, ili 8 sedmicno. Znaci, tjeraju Madjare da rade 1.5 sati duze svaki dan u godini.
ili se vraća 6-dnevna radna nedelja
Orban je Ruski pijun
orban je pravi covek.digao rampu muslimanima na ulazu u eu
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Bosnjaka 300 izašli napravili štetu ka da ih je 15 ILJADA izašlo.
Vazal Jelačić se u grobu prevrće.
Odlicno je nedavno Varufakis opisao ove desnicarske populiste poput Trumpa i Orbana - na zapaljivu pricu navuku polupismenu vecinu stanovnistva a onda im ga gotovo neprimjetno zaguraju po standardu zivota i dzepu. Trump shebao priliv u drzavnu kasu rezanjem poreza za bogatase a ispastace ostatak naroda. A evo i sta ksenofob i neofasista Orban radi...
https://www.youtube.com/watch?v=AcMNhl7SlEc
dajte madjaroni morel jedna djabna demonstracija zaretardiranu raju u bejha
@esubhanala Ili za pametne srbe na kosovu
Sta je nacionalizam i lazni patriotizam nego maska neoliberalnog kapitalizma.Hitler i njegova Nacional-socijalisticka partija su cisti primjer.Procitajte ko je stvori Hitlera,ko ga je finansirao i zasto.Tadasnji bankari,vlasnici rudnika i krupni kapitalisti.
@kraftwerk Sigurno.Da je on istinski patriota i da toliko voli Madjarsku i svoj narod, ne bi ga gazio ovim zakonom.Pa u cijem je interesu ovaj zakon osim kapitalistima.Orban je samo marioneta.
Oj orbane crno ti se piše ne pomaže ni netenjahu više.
Ako zagusti ti Orban možeš bježat u Makedoniju. Kompenziraj sto si kriminalca Gruevskog primio.
Soros uložio ogromne pare protiv orbana
Tace konjušari protestovat
nisu mađari konjušari. hrvati su bili mađarski konjušari. recimo u ugarskohrvatskom kraljevstvu kralj nikad nogom nije krocio u hrvatsku ni neko blizak kralju. svi su zivjeli u mađarskoj. u hrvatskoj su zivjeli mađarski konjušari današnji hrvati. to su historijske činjenice.