Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*ebali vas i bijelci i crnci vise. Ispade svi bijelci na svijetu privilegirani
Najveći rasisti su crnci.
U Siriji, Iraku masakri, pa nikom nista...Ne zanimaju me prava obojenih ...
Ne branim niti jedne, niti druge, glupost velika, fol se digli crnci, a ne protestuje se kad iz auta policajca upucaju i ko zna sta sve ne rade..ma uzas, i sad kao oni jadni i svi protiv njih
Ništa ovdje nema spontano. Organizovano prekrivanje aneksije Zapadne obale.
Trudueau se spustio na koljeno poštujući socijalnu distancu.😂😂 Premijer drzave koja je otimala djecu indijancima sa sjevera i 'civilizovala' ih školama gdje su se izivljavali vaspitači pedofili. I čiji je babo sedmdesetih slao tenkove na demonstrante.
ne kazem da nije zalosno zbog Floyda ali koliko djece ubiju dnevno u Palestini gdje Sirija niko nista daj ba.......
De nam reci koliko djece dnevno ubiju u Palestini ?
'POSTOVANA MINISTRICE VANJSKIH POSLOVA BIH, NA VAS SE OBRACAM U NADI DA CE TE RAZMOTRITI MOJU MOLBU I UGODITI JOJ U STO KRACEM VREMENU. NAIME, GLEDAJUCI TESKE SCENE IZ AMERIKE OVIH DANA, NA VAS SE OBRACAM, DA OMOGUCITE DRŽAVLJANSTVO BIH SVIM KALIFORNIJSKIM SISATIM PLAVUSAMA JER SMATRAM, DA SU U AMERICI UGROZENE'. S POŠTOVANJEM, TRONOGI MUJO
GERMANY
Sad ce opet navaliti da komentarisu ovi sto im smeta sto se bilo ko bori za bilo kakva prava bilo gdje u svijetu dok za tastaturom sjede povazdan s markom u dzepu.
U AMERICI CRNCI BJELCE ZOVU "BIJELO SMECE (WHITE TRASH)", A BJELKINJE NAZIVANJU K.RVAMA. SAD VAS PITAM, SA SU ONI VECINA, KAKO BI SE PONASALI DO BJELACA? PO.BILI BI IH I OPLJACKALI. BJELCI NAZAD U EVROPU, INAKO JE PRAZNA, A CRNCI U AFRIKU JER JE AMERIKA INDIJANSKA ZEMLJA, A NE VASA!
hahaha ova godina je baš haos..a nije ni pola prošlo.A rasizma će uvijek biti, ali ga ne može biti u sistemu i institucijama i to je to.
Iz cijeg labaratorija je pobjego AntiFa virus. Siri se i nasim kontinentom? Da li je ovo sve slucajno?
Obicne floskule i dizanje prasine pa Palestinci prolaze kroz sto puta gore stvari vec 70 godina pa niko ni da mrdne prstom a nije da kazem da u USA nema rasizma a bogami i u Evropi ali ako mislite da su crnci med i mlijeko podjite da zivite gdje su oni vecina jer ja sam zivio i to u Bronxu pa onda iznesite misljenje,uvjeravam vas da nece biti isto
I kako ovo pomaze? Hoce li ovo nekog nauciti da ne bude reasista? Hoce li ga nauciti da voli, a ne mrzi i ako hoce, kako?
Antifa virus se siri i nas kontinent. Cak juce su i nasi klecali ..