Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropski KIm Ung Yung
Kada USA blokira ruske i iranske novine i medije u Americi i na netu , to se zove demokratija. Kad blokiraju Trampa, to je super demokratija. Kad im neko uzvrati istom merom onda je to gusenje demokratije i ljudskih prava. Kakva fukara, fuj
Narod u Poljskoj se buni, jer im vlada polako uvodi fašizam na mala vrata. Nešto poput situacije sa medijima u Vučićevoj Srbiji. Kakvo je stanje u Bosni po tom pitanju, vidi se po ovim imbecilnim komentarima tipa Assangee i sličnih, kojima RTRS predstavlja vrh novinarstva.
Zar ovima nije bitna samo vjera, tribina i da nema migranata
Imam dojam da svak ziv ima razvijeniju demokratsku svijest i osjećaj za ljudska prava nego mi u BiH.
svi se bune, samo bošnjo šuti i trpi
Razmislja
Вапаји немоћних и маргинализираних, али лијепо за видјети... Јадна Пољска.
Ako ikoga treba ograniciti to su mediji, rezimski, javni, privatni, potkupljeni, samo siju razdor medju ljudima.