Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da im je ekonomska situacija dobra kao kod nas ne bi imali razloga za proteste.
hajmo i mi napravit jedan ovakav pravi evropski protest !!!
Da na hajr izadje !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema od toga ništa,rat je uvijek počinjo u sarajevu
Budi se nova Evropa. Evropa rada a ne špekulacija. Postupno će ljudi u prosvjedima napipati prave porobljivače. Ovaj puta su jako blizu. Banke. Slijede njihovi vlasnici potom njihovi eksponenti u političkoj vlasti državnim i vjerskim institucijama.
Uzrok svih naših nevolja je bankarski sistem, jer je on generator propalog kapitalističkog sistema.
ovo protestuju socijalci koji nemaju nista u Njemackoj, dobili su oni poklon od ovih zelenih samo sto se to nepokaze javno ,,
"Kad masa progovori,za akciju smo spremni Waltera pozovi a on ce da se stvori samo ovo izgovori Walter, nema stajanja sad Walter, zauzmi gard Walter, je tu oko nas svi smo mi Walter kad kucne cas Walter, nema stajanja sad Walter, zauzmi gard Ovaj grad, ova zemlja ima zajeban karakter najviše kad treba VRATIĆE SE WALTER! "
Curik molim ili ces dobit smrkom !
Show time
dok sve ne polupamo i ne napravimo haos u gradu i sve ove majmune ne natjeramo da se povuku bit ce nam ovako!!!!!!!! jer evo 20 godina probavamo "milom" nesto da preokrenemo ali nista se ne desava, na zalost izgleda da je doslo vrijeme za "silu"
To je to! A ne ko oni nasi, isto ko da je marš mira, a ne protest! Trebamo i mi ovako, inace ce nas idalje krast i pravit budale od nas! PA TREBA IM DEMOLIRAT ONU NJIHOVI JAZBINU I ONDA ĆE POČET IZLAZIT MIŠEVI!
Eeee ... kmečat ćete vi kad Vam dođe pravi rat !
antikapitalisticki...pifff....evropska centralna banka sa autoritetom da po zelji mijenja kamate na drzavne i privatne kredite, koja podrzava evropsku fiat valutu i sistem posudjivanja baziran na frakcijskim rezervama nema veze sa kapitalizmom djecice malena...tako ste blizu, a tako daleko...
Mi u BIH bi mogli iskoristit to što nasa policija nema jedinicu za razbijanje demonstracija :)
Jadni Evropljani. Sreća mi nemamo ovih problema.
Jbg kakvo je vrijeme doslo u Njemackoj protestuju kod nas nista
Nama nikad nije bolje bilo , svega na pretek , samo para nigdje ;)
hajmo ih rusit, nas obicnih ljudi(ovaca) je99,9% njih politicara(vukova) je 1%; Hajmoooo ih rusit, budimo ovce sa stavom
zamisli i ovi hitlerovci poludili