Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje vjecno sunce sja Tamo je Makedonija
ruglo od drzave. ko i grcka
@drKvaternikKlobuk ma sve su balkanske zemlje za q. al i grci se uzhebali.. a propali ko grcka
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
hahaha, dok je Tito bio živ i Titina Juga ova stoka nije smjela ništa prigovarati što se zove Makedonija.
nije, jer se drzava zvala SFRJ a ne Makedonija koja nije nikad bila drzava vec samo oblast.Imas oblast Srem koja je i u SRB i u HR, pa npr Banat u SRB i Rumuniji ali to nisu drzave.Sad kad je MK po prvi put postala drzava moze nekad nekom da padnu na pamet odredjene gluposti.Grcka deluje preventivno, drzavnicki i vizionarski kako bi se to izbeglo.
de ba Mile ne zbunjuj javnost, kako je unijela suverenitet u SFRJ kao i druge republike ako je bila samo oblast,Makedonci su vijekovim na udaru velikosrpske politike i ideologije kao i Bosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrska nasoj braci Makedoncima. MAKEDONIJA i nikako drugo! Pozdravi iz Sarajeva!
Skupila se ciganija grćka
Odavno postoji uzrecica"Buni se ko grk u zatvoru". A na ove tkz.demonstracije se automatski veze jos jedna uzrecica "Hrdjavom qurcu i dlake smetaju".
Nigdje na svjetu nema go**na ko na balkanu, sve im smeta. Posebno ovim krivoslavcima...
Ovim Grcima treba poslati Karamuju da Him otruje more:-)
Oni s popom a mi s dopom:-)
Ovako su se trebali dići u Srbiji od upotrebe naziva Kosovo, od strane albanaca, jer je kosovo etimoloski srpska riječ.
krst je krst.
Ovo su skakini rodjaci, hoce da naplate ime, zapali su na dno ljestvice zajedno s nama, ne protestuju zbog bijede nego zbog imena ?
Ne znam koji k je i ovim Grcima? Pa dok je Yuga bila, Makedonija se mogla/smjela zvati i Grcka, nisu smjeli pisnuti... Sad lafo oni u EU i prave cirkus a drzava propala...
A ja neradnickog naroda braco draga
tonu kao titanik a ufatili se jesnog imena.
I ovim grcima treba napravit jedan dobar rat da se malo smire...
@crnarukamustafa velesila vs. velesila da direkt ratuju nema šanse,oni koriste bijedne državice da se podkusuruju tako da od nekog mega rata istok zapad nema ništa a i ako bi do toga došlo onda je to game over za sve na planeti...
Makedoniju su - kao i ostale Balkanske drzave - sjebali turci. Cijela Bosna, Crna Gora, Raska oblast, juzna Srbija, Makedonija, Kosovo....sve su to osmanlije unazadili stotine godina - u svakom pogledu. Inace danasnji Makedonci imaju veze sa Aleksandrom Makedonskim i Makedonijom (Macedonia) kao i danasnje bosnje sa Tvrtkom kojeg su izdali prvom prilikom zbog kilo kahve, tri kocke secera, dva ratluka i kremu ze hemoroide.
momčino, imali smo svi izbor: prihvatiti tursku vjeru ili turske gene. mi smo izabrali vjeru, a srbi su prihvatili turske gene i sada kmeče jer u sebi imaju genocidne turske gene