Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
http://www.youtube.com/watch?v=mWUxcGCfdiI gledao sam ovo bez prevoda zato je Putin ,jedini presjednik koga ja priznajem .
nakon sto su kupili svu svu morsku obalu rusi su preko milana rocena porucili milu djukanovicu e sad mozes u kakve god hoces evroatlanske integracije
ne verujte peri i cedi oni bi dali republiku srpsku za veliku srbiju
hval sto si me setio bosnjaci bre ugledajte se na gradonacelnika sarajeva donirajte za e novine
ČITAJTE www.e-novine.com druga strana Srbije
Ovaj svijet je postao smijesan. Kada se skupi parsto hiljada ljudi diljem Rusije koji podrzavaju Putina, onda se o tome ne izvjestava. No, kada se skupi par desetaka pijanica i probisveta koji se deru protiv Putina, onda je to prvorazredna vijest. Smijesno.
simon peres je i nas lider
glupi ste jedan, drugi i Putin sa vama
alija je i nas lider
putin je i nass lider