Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je za abortus nek pogleda ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=OZXQBhTszpU&t
Abortus je ubistvo.
@limamali. Ti si budala.
@Sticenik Fetus je vec zivo bice koje se pocelo hraniti i razvijati. Nema razlike izmedu ubijanja fetusa i novorodenceta. A trebe koje se je*u bez kondoma i kontraceptivnih sredstava pokusavaju sebi pronaci nacin da "spase" sebi zivot nakon sto dadnu pic*e nekom bradatom guzonji koji je kupio bmw od babinih para. Poslije karanja nema kajanja, uvijek bilo i uvijek ce biti.
U 21. Vijeku toliko imas nacina kontracepcije i ono opet u stanju da natovari sebi nezeljenu trudnocu.
Pa baš zato što je 21. vijek imamo medicinski prihvatljiv abortus.
Puna podrska, konacno je vrijeme da se religije prestanu mijesati sa svojim zaostalim stavovima u svaki moguci dio drustva.
Nek si ti moderna/ran sa svojim stavovima gdje to ništa u životu sveto nije. Zbog takvih je svijet gdje jeste!
@1Anonimus1 Vidi gdje je Skandinavija, a gdje Iran/Filipini/Brazil gdje religija cvjeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onog koga nije strah Boga,nije strah ni ljudi!.Njihove vlastite greške mora ispaštati nedužno biće jer poslije jeb... nisu u stanju prihvatiti odgovornost. Prostitutke dobile mogućnost tužiti svakog s kim je imala odnos pa makar i nakon 10 god. Pederi se žale na diskriminacije a imaju više parada nego sve vjere blagdana zajedno u godini. Čednost žene se gleda kao nešto ogavno,zaostalo,moderno je da hoda kao Ćićolina,to je 21 vijek.
Najbolji su ovi bilmezi od komentatora što bi kao dali svoje kretensko mišljenje o tome šta neko drugi (žena) trega da radi ili ne radi sa SVOJIM tijelom.
treba vama ukinjti pravo na qrc, a pokazati vam gdje se nalazi kuhinja i tarac. pa vam nebi padale ove gluposti na pamet
Finansirati katoličke grupe da siluju narod je nešto čemu konačno mora doći kraj. Kao da jadnom narodu nisu dovoljni vijekovi njihove tiranije.
imam pitanje za ove sto su protiv prava na abortus: da li sam ja pocinio genocid ako masturbiram i bacim ga u maramicu?
holokaust
@Svercer Ne. zivot/covjek nastaje kad se fetus razvije do svjesnosti
Jednostavno-ako neces dijete ,koristi zastitu( obostrano)!Dogodilo se-rodi ga pa ga se odmah odreci-ima fantasticnih obitelji koje jedva cekaju!Cak bi drzave trebale imati fond za takve slucajeve da se zeni placa vrijeme dok je trudna, da bi se izbjegli ekonomski razlozi!Izuzetak je , naravno, silovanjeA!
Žena je ta koja treba imati pravo odluke, u slučaju silovanja posebno.
Za abortus nikat nisam bijo Ijakosam varao i pijo Diete toje pravo zlato Imorase poštivati zato Ko posluša moždase ispasi Moja kletva sadovako glasi Ko ipomisli diete dabortira Sin nekmuse upedere orjentira Koi nekade poželi dabortira Čerka musa ciganom koketira Jope vičem neka svako bira Anek i svak ovo svakonu citira
Akomi minus dade nekase zapita Dalje na pravome putu ili možda skita
ne kontam ovo ekonomski da bi neko ubio djete...ima dosta primjera gdje su djeca iz siromasnih porodica postali milioneri ugledni naucnici pisci i sportisti...ali eto kad raja misli da su ekonomski osigurali djete ako imaju koji milion...ima na hiljade slucajeva gdje su milioneri bankrotirali preko noci...
Za ove stvari se vjera i vjernici ne trebaju pitati.
MarlboroGold, vjera je privatna stvar ali nemoj zaboraviti da se banditski Vatikan nalazi u Italiji.