Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki povede govedo dodig majstor i car referenduma
demokratija se treba postovati i kad ne ide po tvojoj zelji.. ja sam glasao da Engleska ostane u Evropi, mozda za 20 godina se moze opet glasati ali sad za sad se rezultat treba izpostovati.. jedino referendum moze biti za May´s deal ili za no deal, i to je to.
od 66 miliona njih hiljade na protestu. smijesno
Hocel biti da je "Bexsit" sad
after f-cking, no complaining..
Englezima su lazirali rezultate referenduma. Naravno da ce Velika Britanija ostati u EU gdje joj je i geografski i kulturoloski mjesto. Oni koji stoje iza ove spletke uskoro ce u svojoj zemlji imati problem.
Komentar za novinara!!!! Pa valjda se kaze gradjani Londona a ne londonci!!!!!! Sramota.
Svi glupani drzave na ulicama, zasto bi iko pristao na to da ti korumpirani Brisel zakone prave je cudo........ Ako se ovima ne svidja nek se fino odreknu drzavljanstva i nek prihvate poljsko...... debili
Do sada su se bunili smao ovi koji su za ostanak u EU. Problem će nastati kada s epobune i oni koji su za izlazak. Upravo je u Engleskoj bilo najveće razmimoilaženje. Sve osim poštovanja volje izražene na referendumu je diktatura.
@HimzoCetvrtina Narod je bio dezinformisan od kampanje brexita tako da su ti glasovi dobijeni jer je narod nasjeo na lazi.