Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ucestvuju u genocidu! Mrze muslimane, mrze islam, mrzili su crnce, pobili su i istrijebili Indijance, zapoceli stotine ratova , stampaju novac bez pokrica, peru pare preko "svemirskih programa", drzava s najvecim brojem beskucnika, drzava gdje ljudi umiru jer nemaju da plate zdravstveno, drzava koja je uz evropu BiH stavila embargo u ratu i zbog njih se i desio genocid i zbog njih je i nastala genocidna RS !
A bokte šta ovaj Bajden uredi od kad dođe za predsjednika, toliko godina se Ameri trude da uspostave neku slobodu i demokraciju i onda ovaj dođe i pokenja sve to, čitav svijet po internetu se zgraža nad amerima
Da li si bio ironican kad si rekao "toliko godina se ameri trude da uspostavu enku slobodi i dekomraciju" ?? pa u kom svijetu mi ziivmo ako ti vjerujes u to nakon unsitavanje libije, iraka , pokusavaja sa sirijom sa isisom, pravljenje isisa alkaidih desavalo se prioje bidena isto, to je sotonizam nista drugi i cionizam i zelja da kontrolisu pridrodna bogatsva i potencijali drugih drzava i da drugi sute kad im se to otima, i narvano gradjanski ratovi izmedu muslimana
Bajden i ne zna gde se nalazi Jemen ! Cionisti upravljaju njime kao i Trampom
Cuj potvrda. Halo ko im municiju salje!? Je blecina
Svi trebaju podrzati Rusiju da konacno poravnja UK i US
Doćete i vi na red , sve ih Iran uništi oko sebe .
Jedina dobra stvar u svemu ovome je da ce Palestina konacno dobiti drzavu doduse ne u granicama kakvim bi trebala ali se rat upravo i vodi zbog pocetnog stava za pregovore 2 drzave .
samo još budale poštuju ljudska i međunarodna prava. ovo je totalni rat samo ne znamo još ko protiv koga. ali ovako bezz granatirati neko područje je van pameti.
Pričajte šta god hoćete. Šiitska koalicija je na pravoj strani historije. Sunniti su se pokazali kao gomila beskorisnih, izuzev Palestinaca. I da, ja smatram da je Alija r.a trebao naslijediti halifat, a ne Ebu Bekr! Kad pomislim koliko je Aisha radila protiv Poslanikove saws porodice, stvari postaju jasne. I neka su je na kraju zatvorili u samoizolaciju. ;)
Nisu takve teme korisne, nisu za foruma, i ne pomazu palestincima.
Ameri su napravili RS da bi kako je Srpski politicar Dragan Cavic rekao da mu je jedan Amerikanaca rekao "napravili smo RS da vi kontrlisete Muslimane" sad je pitanje kakva kontrola je potrebna bosnjacima kad miroljubijeg naroda od noga tesko da ima evo mozda sam subjektivan jer pripadam tom narodu ali hajde neko da dokaze drugcije?
ameri su zlocinci nad bosnjackim narodom rusili su lisabonski sproazum tvredeci da nije dovoljno povoljan za bosnjae gdje bosnjaci na osnovu popisa imaju opstinsku vlast na 44% BIH i sveli na 23% nakon embarga Genocida i etnickog ciscenja, Jedini prijatelj koga mi imamo a dobro imamo i Pakistan u koga bi se pozudao ali jedini iskreni prijatelj je Iran koji podrzava napacene Bosnjake i Palestince koji imaju embargo od zapada i svedenu su bosnjaci na 23% i palestina na 22% od zapada
Nisu ameri napravili rs vec je nastao 92 ..Bosnjaci su naivni i ne nasilan narod ali kao takav je i dozivio genocid .Zasto posle rata nema osvete a znamo da su bukvalno zatirana prezimena u I.Bosni.Onoga momenta kada shvatimo da je vojna cizma uvijek garant opstanka naroda tada ce mo prestati ziviti u iluzijama da ce nas ameri i sl.braniti .
Na strani Huta su gerilski pokreti Hamas, Hezbollah i militanti u Siriji i Iraku. Svi imaju pomoć Irana, a neki i Pakistana.
Ovaj rat je pokazao da se cionisti mogu nositi na dva fronta sa Hamasom i djelimično sa Hezbollahom, a da im je treći već puno pa je morala uskočiti američko-britanska koalicija da ih spašava. Zato Iran stvara po BI militantne skupine koje pomaže u oružju za konačni sukob u koji će vjerovatno i sam Iran biti uvučen. Iran jača svoje vojne snage i čeka američke sukobe u Aziji kao što je oko Tajvana sa Kinom koji je neizbježan.
Ko nema nafte u problemu je !!!