Zatražio reagovanje svjetskih sila
22
Henry Kissinger: Nuklearni Iran se približava
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratni zlocinac!
Najpoznatiji, i najzlocastiji cionisticki petokolonas,
Sine jedne ku.cke i p.sa lut.alice. Kad si bio ministar vanjskih poslova, zasto se nisi tako zalagao protiv nuklearno naoruzanog izraela??? Pa zato jer: c..i..f..u..t c..i..f..u..t..u oci nevadi. Seme ti i pleme ti c..i..f..u..t..s..k..ooooooo!!!!!
On meni nema Bosne
odlican, njemacki, dokumentarac o ovom ratnom zlocincu i nobelovcu: http://www.youtube.com/watch?v=QjDN9qdI3Hw
spodobo jedna izopacena islamofobicna
Pa tvoj Izrael ima nuklearno oružje, zašto i drugi nebi mogli imati ??? Jel kretenu i nakarado koja si napravila nakaradan dejton radi kapitalizma.
Bezočni krvoločni nuklearni izrael je najveća prijetnja miroljubivom i razumnom dijelu čovječanstva, čife su rak rana planete zemlje.
A nuklearni Izrael?
Zar je ova stara čifljutska gnjida još živa, dunjalučari poznato je žive dugo dok ne crknu.
Ma zar je još živo to đubre od čovjeka, zločinac i najveći muslimanomrzac. Da Bog da se šlagiro i ne mogo godinama ni pričati ni hodati - vegetiro ko biljka.
Hhahaha,Alda Mora su ubile Crvene brigade,ultraljevicarska organizacija,kakve veze ima Kissinger sa njima,hahaha. Zaboravih,pa da dodam ,da je Iran jedan od glavnih igraca i najvecih krivaca za rat u Siriji !!
otkad se prenose mišljenja ratnog zločinca?? protiv ovog smeća talijansko je tužilaštvo podiglo optužnicu za ubojstvo premijera Italije Alda Mora. u francusku ne smije jer ga čeka interpolova tjeralica, kao i u 50 drugih zemalja. samo je dobar klixu i njihovim sponzorima iz ambasade sjedinjenih fašističkih država
zar ovaj islamofobist nije krepo?
Rekao si sto si htio, a sada idi turi malo svojoj m.a.m.ici. p.a.p.c.i.n.o serbski.
Svaka mu je zlatna. Podsjetimo da se u slucaju Irana ,radi o fasistickom i agresivnom rezimu. Iranski rezim je vrsi agresiju na Libanon,Izrael,Pakistan a bio je agresor i u slucaju Afghanistana,BiH, Iraka. Iranski isl.amofasisticki rezim ima preko 30 hiljada agenata u svijetu,nekoliko stotina u BiH. Drugo bez napada na Iran,ekonomija BiH ce dozivjeti tezak udarac,jer da ponovimo cinjenicu :US Army je najveci i najjaci poslodavac u BiH !!
Podrska bratskom Iranu u nastojanju da izbrise s lica zemje cifutske gadove