Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je klasicni koncept jesam ja, ali i oni su. Ako lazemo i valjamo gluposti, jesam ja, ali oni su prvi. Ako krademo, podmicujemo, stelimo tendere jesam ja, ali jeste li vidjeli njih. Odgovornost je individualna, svatko odgovara za svoje gluposti. Dok ne bude svaki politicar odgovarao za svoje rijeci, ostat cemo uckur buregdzistan i nista drugo.
ne pričaj nama , nego pravosuđu ! Helez je drugi dan završio u tužilaštvu zbog svoje izjave . Šta je sa izjavama Nešića , Karana , Stevandića , Dodika ? ili ti spada u slobodu govora ? Helez je ko hljeb , 👍
Helez gigant , samo hrabro momcino, pusti Mileta iz smrdske sta prica ti nabavljaj helikoptere i oruzje nek on laprda
Ne traži info , nego predaj tužbu !!!!
Ti "paradžemati" (kladim se i da ne znaju šta to znači) i te ćelije su fiktivne ko nezavisna republika šumska.
E cuj traze se informacije. Pa isto ko da smo u srednjem vijeku. Tolika tehnologija i niko nikakvog ni opipljivog dokaza vec samo rekla kazala i vjecno traze neke informacije. Ja bih zakonom kazanjavao svakog ko je na poziciji a daje bilo kakve izjave bez da ima cvrste argumete za to. U kuci mozes da pricas ja sumnjam ovo ili ono ali u medijima ne mozes i ne smijes da lupetas bez pokrica.
Helez hoće da kaže - Lažem ja ali lažu i oni. Ali to ga ne pere od toga da je lažov i da treba da snosi odgovornost za izgovoreno.
Ja ovo gledam ovako..po Helezovim saznajima imaju negdje neki kampovi.....izašla OSA na teren utvrdili da nema ništa.......Dodik rekao da ima paradžemata i ćelija ISIL- a Al Kaide........sad Helez traži da OSA izađe i provjeri navode Dodika........vidjet ćemo šta će OSA utvrditi.........
Ako ima parađemata to je opasno i treba odgovorne dozivotnu robiju. Zato sto to ide na ruku ustaskocetnickoj politici koji mogu s pravom zapadu kmecati da u bosni ima kako oni to znaju reci mugahđedina
Jel iko gledao Miru Lazovica na Face....ok znam da SDA sendvicari prate samo Hayat, sta je covjek rekao?.
Dok prema Covicevim naredenjima instaliraju Vukoju u Ustavni sud, ovom pricom nastoje skrenuti temu na drugu strani. SDP je rak rana bosnjackog naroda.
Sve džamije i ljudi u njima su za operativca OSE ,Sime Zarica ,isil i paradzenati ,tako da Zukane ,dobices odg.Almir DzuVo je samo marioneta u OSI
Helez pravi teatar s nabavivanjem ovim bombasticnib tema kako bi skrenuo paznju s izdaje kojima trojkasi pradaju drzavu Dodi i Covketu. Sve je ovo dogovor nametnutih izdajnika i Smitkovih robova.
Dosta je El-Bake prodavao državu, znam da bi volio da je nastavio ali gotovo je!
*ebe helez ne vadi