Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa na stotine njih slobodno hoda po BiH sa slicnom ili gorom listom kaznenih dijela...sta ste se ovoliko nalozili na ovog Breivika!?
ISKORIJENITI i POZATVARATI KRSCANSKE TERORISTE ! \'palac gore\" ako ste za osudu KRSCANSKOG TERORIZMA \"palac dole\" ako podrzavate KRSCANSKI TERORIZAM (Please note: Sipa will investigate all IP adresses and will work closely with authorities in Norway and its partners,namely FBI of United states to uncover network of supperters of terrorism)
Pa dobro msm najozbiljnije jbt šta vam je? Da se nije neko iz redakcije zaljubio u Breivika?
U pravi si, ali kako se vidi ima tu onih koji podrzavaju krscanski terorizam pa daju \"palac dole\" da Bog da im Breivik doso nepozvan na krsnu slavu!
treba ga poslat u Iran na reedukaciju , a i sjetio bi se svega
KRSCANSKI TERRORIZAM
ja sam njegov saucesnik i sta je sad tu sporno?