Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota za klix ali eto sta da radimo kad nam je ovakva čitalačka publika i ovoliki nivo kulture
Da nije rata, niti jedan ovaj turbanac ne bi vidio vlasti. Oni se samo održavaju ratovima, predstavljajući se ljudima kao zaštitnici njihove vjere i kulture od neprijatelja. Sve smo mi to prošli...
JEDINO U BIVSOJ YU, TAKOZVANI MEDIJI TROSE SATE I SATE SEDMICNO, CLANKE I CLANKE O VANJSKO-POLITICKIM TEMAMA KOJE NIKOGA NE ZANIMAJU. NA ZAPADU U VIJESTIMA, VANJSKOPOLITICKE TEME ZAUZIMAJU PA NE VISE OD DVIJE MINUTE U POLA SATA VIJESTI. TIPOVI SAMO TELEGFRASKI PRENESU VANJSKOPOLITICKE VIJESTI, MEDJUTIM NE IZGUBE VISE OD DVIJE MINUTE. A U BIVSOJ YU, KAKO JE TO SAMO ODVRATNO. KOGA BOLI QUUURAC?
Bratskom narodu Irana neka je sa srećom i da se i dalje uspješno odupiru zapadnom imperijalizmu koji im je namijenio sudbinu Afganistana, Iraka i Libije.
Bratskom? Moracemo mi Sunniti prvo vas sije iz zemlje najuriti pa tek onda Srbe i Hrvate !!! Puno ste se digli cafiri
@PopusioGaLaktasenkoO Pusti tu šuplju. Da Homeini ne napravi islamsku revoluciju još bi se Arapi nekakvim BAS partijama na Ruse ugledali. ;)