Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je dobila ona qurvetina Hilari sad bi iz atomskog sklonista tipkali.Cekajte da je uhvate za pedofiliju i onu kao humanitarnu suplju,'picagate' je afera kakvu bi sanjali niste,samo da se odmota,vidjecete.Nisam za Trampa,kreten je i on pravi,fasista..ali bolje on nego ona,ona bi Ruse napala do sada vec..popushili bi ga mi svi pravo
hahaha mozda je vama amerima enigma ;D
Lud covjek 100% nista nebi ni za ovih 50 dana a nece biti ni narednih. puna mu usta reformi koda ga je alija pravio.
hahahaha placem
Trump je došao tek na vlast, ali kolika su enigma ovi naši ba to je tek za istraživanje..
Profesore fino je sto si navratio, lako je sa trampom nego cuvaj se ti ovih nasih varalica...
Za trampa se znalo i prije nego je postao predsjednik , ko je čuo za ovoga profesora enigmu?
Evo jedan djelic njegove biografije In 1996 Roll Call magazine named Jarding one of the "50 most influential" political people in Washington" and in 2002, TheNew York Times Magazine profiled Jarding as someone who wins races in places he is not supposed to win. In November 2012, the Financial Times of London profiled Jarding and his cutting edge methods of teaching campaign management techniques to students in America and around the world.
Kad predsjednik SDS-a Vukota Govedarica zagusla: ” Ja se na grobu zareka da ću begu glavu otkinuti “ https://www.youtube.com/watch?v=jHpLGWlBJ1w&feature=youtu.be
podružim mu se intimno sa Ivankom i Melanijom
@sherif .. ne znaš ti, dok je čojk živ sva su čuda moguća
...čoeku treba iskazati zahvalnost. oslobodio je "visoku politiku" lažnog sjaja qrvanjskog kvaziliberalizma & šatro ljudskih prava i prezentirao je onim što ona suštinski odvajkada jeste. sila & tortura & pljačka.
@MinoDerlin ...nije protuzakonito ni bit budala.