Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu Dodika uhapsiti ovu seosku varalicu a da hapse Putina, ponovo loženje krezave zapadne uključujući i mene mase
putin je manijakalni masovni ubica sto je opstepoznato ALI to su i vecina bivsih usa predsjednika . Sta cemo s tim? Kepeca ganjati a ove ne?
Ne mogu ili ih briga? Putin je glava zmije. Orban i Dodik se mogu malo koprcati kad se glava otkine i to je to.
Kakva bolesna propaganda. Ovakvo nešto sastavit mogu samo bolesni NATOstanski mozgovi
Ovo je "ko nas bre zavadi" mentalitet. Nije kriv agresor. Bolesni supljoglavi pacovi koji brane teroristu i ratnog zlocinca.
Ukrajina je okupirana 2014 od strane NATOstana I naoružavanje da ratuje protiv Rusije. Postavili su svoju marionetsku placenicku vladu i vojsku i američki general Bravelive je djelio medalje Azovstancima. Ne postoji niti jedan general koji bi čekao da mu se neprijateljska armija gomila na granici i da čeka da namjeste da ga mogu napasti sutra sa svi komforom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika je prvak u agresiji na druge zemlje.
Niko nije ispravijo KRIVU DRINU. Kao što neko reče: Usa Milošević žrtve u Iraku Libiji Siriji Afganistanu Tuci i Huti i .... NIŠTA. Glavnoj Tužiteljki Hagu SE pretilo SANKCIJAMA da i... prekinu se istraga za RATNE ZLOČINE u Afganistanu. I to pravda !? Pravdu sprovidi Sila i Politika ucjenjivanja istom silom i ekonomijom.
Ma nema od toga nista! Sad ce Rusi isti zakon napraviti koji Amerikanci vec imaju. Državljani i saveznici SAD mogu biti zaštićeni od pristupa Međunarodnog suda pravde silom
OŠLJARSKA POLITIKA.
Hapšenje Putina je ravno naučnoj fantastici jer kukavica i ne ide dalje od Minska i Astane.
Čuj hapšenje ? Pa onih hiljadu ljudi u direktnoj njegovoj zaštiti brinu prvenstveno da on nikako živ "neprijatelju" ne padne u ruke.
kad izgubi vlast nece vise biti tih hlijadu idiota koji ga stite.
putin je manijakalni masovni ubica sto je opstepoznato ALI to su i vecina bivsih usa predsjednika . Sta cemo s tim? Kepeca ganjati a ove ne?
Aliji se spremao Hag ko i Tudjmamu , ali ih otrovase na vrijeme. Vrlo pametno
...mada ni Miloševic nikada ni za sta nije osudjen. Njega je otrovala druga strana jer mu nista nisu mogli nakačiti pa bi izasao kao Šešelj...a Šešelj je opet izašao jer em mu nisu mogli napakovati, em bi bilo ipak suviše da i Miloševići Šešelj volšebno krepaju u Hagu
Sa ovim potezim ste jos goru stvar napravili a to jest da pregovoro za mir nece biti van rusije nikad, znaci oduzili ste ovaj rat godinama jos vjerovatno, dobro uradjeno
Kakav ba MKS?
Predstava za siroke narodne mase😇😅
Ja osjecem sebi muda javno ako ga igdje uhapse ikad
on ce bit ubit
Ako je po ucinjenom zlocinu, s njim bi trebali lezati Bush, Obama i Baiden. A bogami i Jonson i par drugih iz Evropske Unije.
Niko nije ni rekao da mogu uhapsiti ratnog zlocinca, naravno, sve dok se nalazi na teritoriji teroristicke drzave. Doduse, mozda i tamo nakon godinu dvije, narodu dokurci feudalni sistem, pa poput svog bliskog kolege iz nama istocne regije, mandrkne iza resetaka. Vidjet cemo, sada je najbitnije da on gubi, ako vec nije izgubio rat u Ukrajini.
Ma uhvatit ce ga al za muda ako on dopusti...