Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna podrska legalno izabranom predsjedniku Maduru u borbi protiv bjelosvjetskog imperijalistickog sljama. Hoce "demokratiju" u Venecueli a u isto vrijeme uskracuju demokratska prava narodu u Francuskoj i Kataloniji.
Ovako su pokusali pocetkom 2000-tih Chaveza svrgnuti pa cak i uspijeli na par dana , no nakon par dana masa naroda izisla pred predsjedavajuci palatu i sa vojnicima koji su stitili novo izabranu vladajucu elitu podrzavanu od strane zapada preuzeli opet sve drzavne urede i strateske bitne lokacije i vratili Chaveza na tron kojeg su skrivali tih par dana pa cak i po svemu sudeci htijeli likvidirati, sve sa ciljem da se naftne rezerve privatiziraju
budale i s jedne i druge strane samo cete poginuti bzvz za neciji interes
neki su tenkovima pucali, gađali snajperima po golorukom narodu,ovaj je još i dobar, konstatovane lakše i teže tjelesne povrede
Sad će četnici ići da brane braću venecuelance
kakav je to državni udar a nema vojske? Mediji već znaju o čemu se radi prije ljudi?
Jasno je svakome šta se ovdje desilo. Dakle ne postoji drzava na svijetu na koju oni nisu stavili svoju šapu i svoj interes, stvarno je glup više svijet šta trpi, pa dokle više?!
demokrstska pljacka i ubijanja u ime ulja... isti scenario kao u arapskim zemljama
Gledam taj drugi video sa oklopnim automobilom koji se zaletio u ljude, i sjetim se jučerašnjeg komentara od @Heklanje123 za Madura, kaže: "Moj sinko.nije ni tebi lako.Kako te nije stid nazvati ovakvog covjeka siledzijom?". Dobro, dobro, nije Maduro siledžija. Maduro je nježniji od sestrinske ruke. Maduro je brižniji od majke.
kako je Asad zaustavljao pobunjenike ovaj jest ko.majka potez...
Proslo vrijeme kad njihovi mediji objave vijest i svi klimaju glavom. Danas svi snimaju i slikaju, pa je lakse vidjeti pravu istinu i prosuditi vlastitim culima.
Gazi govna!
neka vidi vucic sta se desi sa onima koje rusija i kina podrzavaju a u zadnje vrijeme i faraon erdoan,ja bi na njegovom mjestu priznao kosovo
nista od toga
Americka demokratija