Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad jedan dan kod nas počnu migranti protestovati.
hoce to kad prvo dobijes dozvolu za pistolj a tek za 3 godine alkohol
Treba ove postit malo, da se policija skloni skroz samo da se vidi kako bi im bilo da im nema policije
to financira glupa levica antifa koja djeluje i kod nas
Zar ovo nisu "mirni protesti" klixe, sta kaze CNN?
@LuciferoviPodanici Ti neki pandan Bulevaru :D:D Oki postujemo i tu odluku, samo iskristalisi zahtjeve :) Njemu je mnogo lakse, tebi se valja hrvat sa drugacijim cinjenicama i puno vise lopijanera iz kojih moras izvuci nesto da raju unovcis ;) Kako opravdat Fadila ili Solaka :)) Ne mozes ih ni da imaju 4x ljiljana i da su u PL-u bili, a kompletna familija pobijena..ni tada!
Slika 4.Oni levati u cosku, to ce kod nas biti Yupie, Diplomatic, AQomega :D ...gledajte i glabajte, jer ne smijete pucati, a pred ocima vam se desava promjena...gotovi ste!
Motiv je jasan kada vidite sliku ubijenog koju ste postavili. To se svake godine redovno desava svugdje stotinama slucajeva. Zasto? Jer kada je u pitanju mjesani brak nema vecih oponenata i rasista po tom pitanju nego crnaca i azijata, ti ce vam oderati kozu ako imaju dovoljno kompleksa kada im bijelac zaruci kcerku.
Nigdje ne spominju da je ubijeni bio naoruzan sa AK-47 i da je malo prije smrti priznao pred kamerama da jedva ceka da im se neko usprotivi. I docekao je...
Ovo se dešava u zemljama gdje su ljudi zasićeni svim i svačim nisu gladni žedni dobro se oblače imaju dobra primanja jaka i stabilna država i ajd šta cemo sad radit ajmo malo dat prava bolesnim pederima pa i to isfuralo nije vise zanimljivo pa skontali da ih ima više boja i kao crna najugroženija ajmo sad kip Columba srušit jer on je kriv što je otkrio Ameriku. Ako iko treba da protestuje to su Indijanci ovi svi ostali su okupatori.
Indijanci? Super onda neka sebe prvo pogledaju, unistili su svoje rezervate.
@Number23 Auuuuuu jel to ona 'bog sve vidi,vasu oholost' :D?? Pa za 10 godina, bices na birou zajedno sa Hasanom iz Pakistana i Buriwatrijem iz Bangladesa :D
Amerikanci su u stvari ovo vidjeli od seRva, oni su izmislili prvi dan Boga, drugi Nebo, treci dan Zemlju, a sedmi DEMONstracije.
@LuciferoviPodanici kmeeeeee kmeeeee kmeeee
@LuciferoviPodanici mirorcic znas kako dobro pitanje koje sam dugo cekao, ja sam ti posljedica Buljevara i njemu slicnih, nosam te nesto vidjao da njemu pucas ovakve komentare, a imao si duuuuuugo vremena, ne samo ti mnogi su imali priliku, posto se to ne desava, tu sam dok god je i Buljevar, s tim sto cu ja bit 100 puta gori, jer samo takav jezik razumijete, kad nestane Buljevara, nece ni mene bit, do tad uzivaj u surivoj istini.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)