Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali im Sadam
Ovo Dodika ceka ako proglasi, hahahaha, nezavisnost. Doduse, kod nas se prvo moraju naplatiti kamate pa onda sve ostalo.
Ima li iko normalan da se zapita, da je ovo sve dio necijeg plana, da se citav svijet sukobi, da se izazove ogromna kataklizma. Pored pandemije, ratova, najgorih medija, pa ko zna cega jos... Jednostavno neko ne zeli da planeta Zemlja bude u miru, da ljudi zive u miru, ovo je kao pred sudnji dan.. Uzas
Nije. Svijet je pun plemena i primitivizma i sektaških podjela. Irak i Libija su tek malo više od onih srednjo-afričkih plemena što su se klala 1994. kad je u Ruandi izvršen genocid. A i mi Balkanci smo pak samo jedan podiok iznad Iračana i Libijaca kad je riječ o mentalnom sklopu, tako da nismo baš kompetentni praviti se pametni. Amerika? Nije Amerika (sutra Kina) kriva što smo mi primitivni. Oni samo to uredno iskoriste (ako im je u interesu)
Zna se i ko. Vise nisu tako misteriozna pojava. 🇺🇸
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slobodno pitajte familiju koja vam je radila u Iraku, Libiji kako je bilo prije rata tamo. Pa vidite sta su neke sile učinile od nevjerovatnih država u ono vrijeme
Moj babo rahmetli je radio,bio dobar standard zivota
Ode svijet svet svjet u 3PM USKORO