Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Iran! Pokazite tom krvolocnom i uz cionisticki planetarno najomrazenijem imperijalistickom rezimu da se sa slobodnim nacijama nije saliti!
ZIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA.
Iran je u prijevodu znak STOP fašizmu, toliko mislim da se razumijemo.. Lomigora i k.u.r.a.c to je to.... neka uvode tebe u 20 vjek i te kako je potrebno misu jedan.
Krajnje je vrijeme da neko ove primitivne Arape nauči pameti i da ih uvede u dvadeseti vijek, a nakon pedesetak godina u ovo stoljeće.
Sve cestitke Irancima a sta hoce ovi iz putvjernika , idite tamo pa jedite g-ov-na m-ajmu-ni bradati i nevaspitani ... Ne cudi me ampak on je zidov njegova glava je vec uvucena u americki paksu ali sta hoce TALIB i on bi da uvuce glavu amerikancima pa ljudi razvalit ce te obami guzu....
Vidimo se u gvantanmu. Ustvari, ja cu gledat svanjske strane kaveza kako sam sebe guzzzzzzzis.
OVOM MAJMUNU TREBA DATI BANANU I PRESTAT ĆE PRIČATI GLUPOSTI...
Na žalost svih pederčina poput tebe @ko je ovaj,sve veću ulogu u svijetu igraju neobrijani.Vaš pederski način zamemarivanja može samo proći kada pokušaš svog momka ljubomornim da učiniš.Zato pederčino okani se ti političkog savjetovanja i drži se svog diskača,Cece i tvog momka Dina.
Zasto bi iko vjernika pitao o medjunardnom systemu, razvoju i sigurnosti? Samo ga treba zanemarit, ko sve ostale koji se nebriju dnevno te se motaju u jednoj te istoj krpi svaki dan. To ide i za Iran, i arape i israel.
nikad nisam vidio veće pacijente od likova na ovom klixu poput onog nermina kad laprda o šiitima i sunitima, j.e.b.a.l.i te i suniti i i šiiti podrška iranu, kubi, venecueli, siriji i ostalim istinskim državama u njihovoj borbi za ravnopravnost i slobodu naroda
prvo Sirija pa tek onda Iran ! kod nas cionista sve se radi po planu ...
Iran uspješno dekodirao video sadržaj s američkog zarobljenog drona i pustio ga u javnost
Upravo je potpisao svoju smrtnu presudu. Hajde sad svojim djevicama.
Lazov, to su najveci saveznici od Iraka do Avganistana na stetu sunita...
@bravo Tako su govorili Milosevic, Sadam Husein i Gadafi. Vidi se koliko su iranci slobodna nacija, masovno bjeze iz svoje zemlje zbog ovakvih ludaka. A inace su nacija bogata naftom.