Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto palestince tako ne zastite.. ko je ono dizao hotele po britaniji dok su bili protektorat u palestini, zidovi ili Palestinci. zidovi su pobili na stotine britanaca, a palestinci ni jednog.
Postavite Doomsday Machine za svaki slučaj.
dabogda dobili svog mladića zvanog \"gađaj po londonu, tamo nema puno srpskog življa\" pa vam mi rpesudili lokalni genocid u jednoj četvrti londona (po vašem izboru)
Ma koga vi folirate..Rakete za zastitu Olimpjiade.....Hahhhaaaaaa.Znaci POCINJU ILUMINATSKE IGRE 2012....
To je poruka da ce zapad sledece godine vec biti u ratu a nije tesko pretpostaviti skim,ubice neprestalne....
Ama svu vojsku angazujte, tenkove na ulice istjerajte, avioni neka nadljecu london 24 sata dnevno, a cifute odnosno jevreje stavite u sklonista i kad budu izlazili na takmicenje nek ih oklopnjaci prate na stazi isto tako samo oklopnjake uz cifute, pa zar vi takvim izjavama i potezima ne porucujete nekom de bogati uradi nesto, cuj rakete da postave pa vi ste bolestan narod kad kazem vi, mislim na zapad na celu sa sad-om, jer kome bi palo da nesto na sportskoj manifestaciji uradi osim vama, pa vi mislite ako ste vi bolesni i tako bolesno razmisljate da vas drugi prate u tome, tesko da vas ko moze pratiti u vasim glupostima i bolesnim ideama.
Zelim vam pojavu 1000 mevlida na tim igrama u londonu, bagro jedna incestoidno-bogaljska! Samo kad\' vas cojk\' pogleda zna da ste neprijatelj i dušman svakoj normalnoj osobi!
POSTAVITE OGROMNI KURTON JER SPREMNA JE SPERMA IZ MOJE MOĆNE PENISŠČINE DA VAS POPRSKA BLIJEDA ČIBULJAVA FREAKEN ENGLISH NACIJO
Najbolje postavite rakete sa nuklearnim bojevim glavićima:)))
Dajgle mu face jarane...ko da ga je Gorenje masina za ves maloprije izbacila....Ja hajvana
ako je tako najbolje nikako organizovat olimpijadu a novac za silni rad dat gladnim i bijednim.
mi ti saljemo Mevlida pa postavljaj ti i atomske ako hoces
a ko ce graha od juce? nek dodje sutra! ha ja ebo rakete ,,ja grahcinu klopam