Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega je postavio sam Liberman da imaju opravdanje za sve sto rade. Stvarno tesko Palestincima.
škutore mrrš na poskok info i prebrojaji mrtve u kantou - žu paniji 10 ! ima vas ve manje ! pali ste na ispod 12 %
nama smrdima najbolje bi bilo da kupimo kakve zemlje pojeftino negdje u Šumadiji, pokupimo sovje koze i krmad, obujemo na vrhu zavrnute srpske opanke i preselimo se na Šumadiju i tamo mirno uzgajamo krmad..višestruka korist..imat ćemo krmećeg mesa za čvaraka, loja za svijeća i elektrifikaciju Srbije, krmećih govanna za rakiju govnnovaču koja se pravi od fermentiranih krmećih govanna a ujedno ispunit ćemo san našeg Nebeskog naroda \'\'svi Smrdi u jednoj državi\'\' bolje na vrijeme, prije traktorijade, inače kad zagusti bit će gužva na mosto kod Sremske RAče !
fakat su ovi arapi divljaci nalik servijanerima, ja mislim da arapi postoje samo da se servijaneri ne bi osjecali usamljeno kao pi.ck.ice