Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost se bojim da ce tesko ikad postojati normalna drzava Palestina, cionisti su napravili hamas i sa parama i zivotnim traumama "gurnuli" Palestince prema Hamasu... jedino Fatah i skolovani Palestinci van Palestine bi se mogli organizirati... ali znajuci sklonost arapa mitu i korupciji i lagodnom zivljenju ne daju puno nade, tuzna prica ...edukacija i svijest o domovini mnogo znaci, mnogi nisu ni svjesni koliko.
U Kubanskoj revoluciji, Francuskoj revoluciji, Americkoj revoluciji itd itd su ucesnici na pocetku bili nazvani teroristima kao Hamas danas. na kraju su to bili heroji a ovi zadnji i gazije 🇵🇸🇵🇸