Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može zapad nama prodavati muda pod bubrege.
Odlične vijesti za Netanijahua i općenito Izrael, što veći ekstremist na vlasti kod Palestinaca to bolje za Izrael, veća mogućnost da vojno rješavaju odnos sa Palestincima.
Mada nije ni fatah puno bolji posle Arafata, vecini arapa daj par miliona i djevojke i oni zaborave ko im je caca i mater... zalostno je da ne postoji nijedna organizacija van Palestine, dijaspori je ok samo da ne puca, da ima sociale, nargile i zenski, kad zagusti dole idu malo tekbiraju po ulicama i to je sve... Cionisti su napravili organizaciju 1897 sa ciljem kako doci do drzave Izrael i nakon 130 godina vidimo rezultat.
Cionisti su stvorili hamas da mogu lakse da uniste Palestince, prvo su ubili Arafata i intelektualce... ovi vjerski fanatici su dobili pare a mnogi jadni ljudi teskih sudbina (kojih nema tamo malo) su pali pod njihov utjecaj. I Zukorlic je recimo preventivno otrovan, jer narod brez lidera nema nikakvu moc.
Hamas sve čini da Palestina nestane !!!
Eto budala!!!!
Pa Palestinci se više plaše Hamasa od izraelske armije