Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što ne napadnete S.Koreju? Ha? :(
prpa !
@Hiperboreja za njih ja skup i jadan metak potrositi kamoli raketu,oni cese izmadju sebe da srokaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledam evo kraj ove sjednice SBUN - a. Završiše, ustali, fina odjela na njima, žene lijepo obučene. Odoše u stanove, aparttmane. Istùširaće se i odmoriti. Šaka ljudi. A iza njih milioni ljudskih duša koje pate. A ova gđa iz SAD mlada je za ovako teške riječi. Nema ona pojma šta izgovara. Treba njih pod one izbjegličke šatore da žive tamo pa bi onda donosili prave i brze odluke.
treba nju u paksu da joj ckapi place. To je murva prve klase.
sta su napravili raketiranjem sirije?...potrosili 500 miliona...70% raketa oboreno a onih 30 uglavnom palo po nekim njivama....ruse upozorili 2 sata ranije sta ce gadjati da slucajno nebi koji rus nastardo...i sta se na kraju desilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odnosno, ako Trumpa ponovo pritisnu jako u vezi sa prostitukom koju je platio...izvrsili ste agresiju na nezavisnu i suverenu drzavu da bi zutogkavom digli rejting i skrenuli paznju na navodnu opasnost od hemijskog oruzija.
e ova riba mi je neverovatna. znaci ona zna da ameriku zivo zabole za bilo koga ko pogine u siriji i da su u velikoj meri doprineli rastezanju ovog rata. i pored toga ona nema bilo kakav moralni problem da roni krokodilske suze i govori o deci koja ginu. i rusija i amerika rokaju civile za svoje interese, ali amerima to nije problem da moralisu, prave tirade i toboze placu za zrtvama za koje su i sami odgovorni. zato su mi najodvratniji od svih. ubiju te, pa ti stave cvece na grob
USA. open the fire,now!!!
NEMAŠ SRCA BUDALO DJECA GINU !!.
Znaju li amerikanci gdje je nestalo 150tona zlata iz sirije da se nenabraja jos bogastva koje je opljackano iz sirije.
Smrdljiva americka kurvetina ja ci ti grkljan rezati.. jusuf SArjlic Tuzla.. GO ASSAD from Bosnia
Dobra koka.
koja koka smrdljiva americka kurwetina
Juče gledam snimak kako se ljubi sa ruskim Ambasadorom u UN pred početak sastanka.Ko da su na YouPorn a glume neprijateljstvo.
Samo gazi.
Prisustvo SAD-a u svim medjunarodnim konfliktima je posledica prethodnog unipolarnog poretka i njihove uloge globalnog hegemona, u periodu koji traje od pada Berlinskog zida pa sve do 2008 g. Doslo je vreme postepenog gubljenja te pozicije koja traje pojavom sv.ekonomske krize,ratom u Gruziji.Od tada opada ekonomska,politicka,vojna,kulturna i svaka druga moc.Ne mogu nista da rese u svoju korist i ostalo im je da onemogucavaju resavanje problema stvarajuci haos a time stvaranje multipolarnog.
poretka.SAD i V.britanija stvaranjem haosa pokusavaju spreciti silazak sa hegemonskog trona. Rasparcali su tada Rusiju,Srbiju,unistili Libiju,Irak,Egipat,a sada Siriju.
@senkavetra sve govna do govana,,ziVjela USA.
Ko god priželjkivao, podsticao ili huškao na rat, dabogda mu rat u kući bio. Ne mogu Ameri znati šta je rat, kad takvu patnju, stradanja, mučenja, i razaranja nisu nikad u pravom smislu doživjeli na svom tlu. Zato i misle da ako kažu "Murica fuck yeah" da su nekakva sila i svjetski policajac koji rješava svjetske probleme, a u stvari su glavni generator problema u svijetu.
Tuci odma...
Tuci odma...
Tuta muta između Putina i Trumpa koja bi mogla da ima možda i nekog pozitivnog efekta na zbivanja u BiH? Dodik se veoma uzda u Ruse po logici "Nas, Srba i Rusa" 150 miliona a ukoliko izostane odgovor Rusa na događanja u Siriji, veoma su prijetili a za sad ništa, mi u Federaciji možemo reči "Nas i Amerikanaca" 300 miliona! A Ameri su pokazali šta mogu i da Toma prolazi kroz Rusku protuavionsku zaštitu kao kroz "sir"! Zasada...
Treba osigurat sledece poluvrijeme na Americkom tlu...