Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sjevera Eurazije do juga Latinske Amerike, SVI svjetski ljevičari i antifašisti su 110% uz Palestince, samo Zlojini i Dodini \'\'socijaldemokrati\'\' podržavaju Izrael. Pametnom dosta.
Anonimusi - e to su pravi antifašisti, a ne ovi smiješni tito jügenderi
anonymusi jedina nasa nada..iskreno izrael je jaka sila koju samo anonymusi mogu srusiti--anonymusi najjaci steeeeeee i najboljiiiiiiiii samo tako nastavite
Meni ovo više izgleda kao neko da otvara lazne profile :S
Samo naprijed,hakujte im sve,puno su se uzdigli,neka se malo spuste na zemlju,za ovo je Amerika sve kriva ona njih podrzava Amerika je njih i naoruzala...SLOBODA PALESTINI
Браво за Аnonimous. Подршка из Бања Луке.
Juden Raus!!! Free Palestine!
svi se trebaju ujediniti i sj....ti ove cioniste...
KLIN KLINOM ŽIDOV PLINOM
ovo su dvostruki arsini medj. zajednice \"ZRTVA JE AGRESOR\" ako malo strucnije pregledamo zarista i sukobe u svijetu gdje god su zidovi tamo je rat tj gdje god stave prdt tu je i puska mislim da je suvisno komentarisati al eto nek se zna!
-Opet ....commi.....stacemo s´tebe,stresi mrve sa tastature...!
Pero nataknem ti nekog na b.alijsku
Od sjevera Eurazije do juga Latinske Amerike, SVI svjetski ljevičari i antifašisti su 110% uz Palestince, samo Zlojini i Dodini \'\'socijaldemokrati\'\' podržavaju Izrael. Pametnom dosta.
@-.-\' Israel make terror on daily basis for 60 years. Palestine has right to defend self. Free Palestine.
@@Insan - ti mi objasni, jučer rođeni balavče
Hajde ti papkaru prvo nauči taj engleski pa onda povraćaj