Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće ni biti otkriven uzrok :) bit će arest miocarda....
@amanda1 previše gledaš serije.
@amanda1 previše gledaš serije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
niko ne voli tužibabe
ovde se roka pravo, bježim
Hahahahahahaha ovjerili ga i poslali na odmor u Kanadu...
eto pa se ti igraj s linuxom i delfinima ;´=)
Rusi ga ba otrovali.
mrtva usta ne govore... i to sa wikil.je podvala i velika dezinformacija svijetu....u moru dezinformacija pojavi se poneka nebitna istina
opisao je Lama kao "jadnog prevaranta i izdajnika ljudske pristojnosti".I UBIJEN !?
Preminuo...
isto kao i onaj rus u londonu
ma samo na ruse svaliti
i Milosevic je iznenada preminuo a nadam se da ce bit jos iznenadnih smrti samo sto ce sanduci biti izvan standardnih dimenzija.
Otišo si sarme probo nisi. Tako to biva kad čačkaš gdje netreba.
HHAHAH "PREMINUO" JAH DA GA NIJE NEKO "SLUCAJNO" ROKNO STO BI NAS NAROD REKO
Možda je umro od grižnje savjesti.To je opasna bolest za koju nema lijeka jer ako ti neko i oprosti nemožeš sam sebi oprostit nikad.
Možda je umro od grižnje savjesti.To je opasna bolest za koju nema lijeka jer ako ti neko i oprosti nemožeš sam sebi oprostit nikad.
Da nije i on negdje naletio na ruski reagens